Galerii: maavanem tunnustas täiskasvanud õppijaid

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Naiskodukaitse
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 11

Kolmapäeval tunnustati täiskasvanud õppija nädala puhul tänavusi maakonna parimaid õppijaid, õpetajaid ja koolitusorganisatsioone.

„Õppimine on väheseid asju elus, mida teeme sünnist surmani,” ütles maavanem Innar Mäesalu tunnustust jagades. Tema sõnul nõuab tänane maailm lisaks akadeemilisele haridusele süstemaatilist enesetäiendamist.

Sama meelt oli maakonna haridusjuht Anneli Vaarpuu, kelle sõnul võib õppida igas elusituatsioonis — tööd tehes, teiste inimestega suheldes jne. 15. korda peetav täiskasvanud õppija nädal on Vaarpuu sõnul aeg, mil võiks üle vaadata oma senise õppimise teekonna.

Maakondlik täiskasvanud õppija nädala aktiiv üllatas kolmapäeval kokkutulnuid pillimängu ja lauluga. Sirje Kaasiku spetsiaalselt selleks puhuks loodud laul kõlas austamisüritusel esmaettekandes.

Tunnustuse said:
Aasta õppija – Epp Klimenko
Õppija kandidaat – Taimi Hein
Õppija kandidaat – Tiina Spiegel
Õppija kandidaat – Gerda Algre
Aasta koolitaja – Marika Roosi
Koolitaja kandidaat – Tiina Sootalu
Aasta koolitussõbralikem organisatsioon – Naiskodukaitse Lääne ringkond

Fotod: Arvo Tarmula

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments