Läänemaad esindab aasta õpetaja Tiiu Randmann-Mihkla

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Tiiu Randmann-Mihkla
Tiiu Randmann-Mihkla

Lääne maavalitsuse teatel esindab haridus- ja teadusministri vastuvõtul maakonda Läänemaa aasta õpetaja, Haapsalu Wiedemanni gümnaasiumi kunstiõpetaja Tiiu Randmann-Mihkla.

Aasta õpetajaid on Läänemaal sel aastal 26. Tiiu Randmann-Mihkla valis haridusasutuste esitatute hulgast maakonda esindama Läänemaa omavalitsuste liidu, Lääne maavalitsuse ja Läänemaa haridustöötajate liidu ühiskomisjon.

Aasta õpetaja tiitlile kandideerijal peab olema ette näidata viimase aasta tegu haridusasutuse või maakonna tasandil. Tiiu Randmann-Mihkla on tema õpilaste sõnul õpetaja, kes mõtleb suurelt ja teistmoodi – huvitavalt ja kunstiliselt. Tema paljude projektide ja ideede hulgast väärib esiletoomist veebiõpiku loomine, mis lisaks tekstidele sisaldab rohkesti pilte ning erinevaid teste ja harjutusi kunstitundides õpitu kinnistamiseks või ka iseseisvaks õppimiseks. Veebiõpikut saavad kasutada kõik kunstist huvitatud. Tiiu Randmann-Mihkla eestvedamisel on toodud kunst kooliseinte vahelt välja ning õpilased on saanud esineda näitustel.

Läänemaal antakse välja ka aastate õpetaja tiitlid pikaajalise silmapaistva tegevuse eest maakonna tasandil. Aastate õpetajaid on sel aastal maakonnas seitse.

Lääne maavanema, Läänemaa omavalitsuste liidu esimehe ja Läänemaa haridustöötajate liidu esimehe vastuvõtt toimub 4. oktoobril Läänemaa õpetajate motivatsioonipäeval Haapsalu kultuurikeskuses. Motivatsioonikoolituse viivad läbi Ülli Kukumägi ja Veikko Täär.

Aasta õpetajast Tiiu Randmann-Mihklast saab lähemalt lugeda laupäevasest Lääne Elu paberlehest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments