Varbla vallas peetakse täna esimene Kidise Tiigimuusika

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kidise tiik. Erakogu
Kidise tiik. Erakogu

Laupäeval, 14. juulil on Läänemaa külje all Varbla vallas, Kidise muusikatalu metsades esimest korda Kidise tiigimuusika nimeline üritus.

Õhtu peaesinejateks on Tõnis Mägi ja Kärt Johanson.

Üles astuvad ka vokaalansambel Chillin, ansambel MUSTus, kuhu kuuluvad üritust korraldavale Henrik Raavele lisaks ka Martti Meumers Noorkuust, omaaegne imelaps Toomas Uibo, Rauno Kutti ansamblist Bedwetters, Meelis Niinepuu jt. Lisaks Kidise oma küla daam Heli Vahing koos Peeter Kaljumäega. Vabalaval esineb hulk kohalikke kollektiive: Selja Lauluseltsing, Hanila Laulu- ja Mänguselts, ansambel von Dorpat, Rein Pihelgas jt.

Üritusele on lubanud tulla ka mitmed kohalikud talunikud nii oma saunavihtu müüma kui suitsukala pakkuma.

“Mul on talu, mis on salapärane, sest asub pärapõrgus. Kümme kilomeetrit suurest teest, elektriliini lõpus, kährikute, sookurgede ja metssigade embuses. Ürgses ja puutumata kohas,” kirjeldas asukohta Kidise Tiigimuusika peakorraldaja Henrik Raave.

“Otsin teid kuidas aktiivseid kohalikke inimesi ühendada ja luua aina rohkem võimalusi selleks, et inimesed, kes maal olla tahavad, ei peaks siit igal pühapäeval linna tööle sõitma,” ütles Raave. Ta lisab “ma armastan seda kohta, tahan siin midagi ära teha ja tehtut jagada.”

Külalistel on lahkelt lubatud kaasa võtta ka oma piknikukorvid ning kohapeal on võimalik ka telkida, ütles korraldaja.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments