Rattaralli tõttu suletud tänav tekitas meelehärmi

Madiken

madiken@le.ee

Postimees kirjutas möödunud laupäeval Haapsalu elanikust, kes ei saanud koju, kuna tema kodutänav oli rattaralli tõttu liiklusele suletud.

Linnatänavatel korraldatavad avalikud üritused toovad endaga sageli kaasa liikluskorralduse muudatusi, aga ka palju autosid, mis pargivad kõikvõimalikes sobimatutes kohtades. See tekitab meelehärmi elanikes, kes üritustest osa ei võta ja sooviksid rahulikumat eluolu, kirjutatakse Postimehes.

Leheveergudel anonüümseks jääda soovinud Haapsalu elanik viitas põhiseaduse paragrahvile, mis ei luba inimese liikumisvabadust piirata, ning imestas, miks on antud selline õigus jalgrattavõistluse korraldajale.

«Pakuks Haapsalu linnavalitsusele ja politseile välja siis veelgi huvitavamaid ideid kui antud Filtri maanteesõitude jalgrattavõistlus. Kuidas oleks näiteks maleturniir linna pearistmikul, kus käigu tegemiseks on aega punasest rohelise tuleni?» ironiseeris pahane kodanik.

Haapsalu linna avalike suhete spetsialist Tõnu Parbus ütles, et linnavalitsuseni ei ole jõudnud nurinat ürituste tõttu tehtud liikluskorralduste pärast. «Haapsalu inimesed on üldiselt harjunud sellega, et suvel ka mõned suurüritused toimuvad, mis linnainimestele tööd annavad ning linna tuntust suurendavad,» sõnas ta.

Loe lugu Postimehest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
toetan
12 aastat tagasi

laste keksumängu läbiviimist Tallinna – Lihula mnt. ristmikul

Nimetu
12 aastat tagasi

Tänavad tänavateks, aga ei saa aru, mis loogika järgi märke paigaldati. Mõned olid väga vale koha peal.

Aleks
12 aastat tagasi

Kujutan nimetatud kodańikku ette – paks, rasvane kõht lotendab üle püksivärvli,suits hambus… mõned sammud kõndida jala tekitab tohutut ängi…
Jätnud auto kõrvaltänavale ja pärast Rattarallit ajanud auto koju.
Mõni ikka otsib vägisi kiusu.

Kati
12 aastat tagasi

Haapsalu virisejad, ärge virisege!