Miksteater toob Iloni Imedemaale “Telefonilood”

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Laupäeval, 9. juunil kell 12 tuleb Iloni Imedemaale lasteetendusega “Telefonilood” külla Miksteater.

„Elas kord Varese linnas sinjoore Bianchi. Ühe firma esindajana reisis ta kuus päeva nädalas mööda Itaaliat ringi ning müütas arstirohtusid. Pühapäeval jõudis ta koju, esmaspäeva hommikul asus uuesti teele.

Kord ütles sinjoore Bianchile tema väike tütar: “Isa, palun jutusta mulle igal õhtul üks jutt.“ Niimoodi siis juhtuski, et igal õhtul täpselt kell üheksa helistas sinjoore Bianchi, ükskõik kus ta ka parasjagu viibis, Varesesse ning jutustas tütrele ühe loo…”

Osades: Aita Vaher, Kristo Toots ja Kaido Rannik.

Laste arvamusi etenduse kohta saab kuulata Vikerraadio saatest “Laste lood”.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments