Wiedemanni kool on kolitud Haapsalu gümnaasiumisse. Kuidas edasi?

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Wiedemanni gümnaasiumi kollektiiv eesotsas direktori Leini Vahtrasega on selle aasta algusest kolimist ette valmistanud, Haapsalu gümnaasiumi pere on samal ajal ette valmistanud uute kolleegide ja õpilaste vastuvõttu. Lõpuks on kolitud ja enne uue õppeaasta algust saab pisitasa üksteisega harjuda.

Suur tänu mõlema kooli juhtidele ja kollektiividele kolimisega seotud suure töö eest!

Järgmisel õppeaastal töötavad ühes majas kaks juriidilist asutust – Haapsalu gümnaasium ja Haapsalu Wiedemanni gümnaasium.

Õpilasi võetakse mõlemasse kooli nii põhikooli kui ka gümnaasiumi astmele.
Wiedemanni tänava koolihoones algavad lammutus- ja ehitustööd. Kooli haldaja on Riigi Kinnisvara AS. Uue kooli moodustab sinna haridus- ja teadusministeerium.

Ootame, et ministeerium kinnitaks kooli loomise dokumendid ja asuks valima koolile direktorit.

Järgmisel õppeaastal on oluline saada valmis Haapsalu põhikooli loomine. Millise tee me selleks valime, saame lõplikult otsustada selle aasta lõpuks; hiljemalt märtsi lõpuks 2013 peab olema selleks ka volikogu heakskiit.

Soovin kõigile ilusat suvepuhkust!

Mari-Epp Täht,
linnavalitsuse haridusosakonna juhataja

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments