5. mai: Maailm koju kätte

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu ettevõte Tene Kaubandus laiendas möödunud aastal tegevust Põhja-Ameerikasse, Austraaliasse ja Liibanoni. Ettevõtte käive on viimastel aastatel majanduskriisist hoolimata järjekindlalt kasvanud.

Palju kurdetakse, et Läänemaa, sh Haapsalu on väljasuremisohus – ei ole tööd ega tegijaid. Oleme omaks võtnud arusaama, et midagi tõsist Läänemaal ettevõtluses teha ei saagi, tuleb minna vähemalt Tallinna. Tene on hea näide vastupidisest – uuenduslikke lahendusi saab rakendada igast maailma nurgast!

Tene müügijuht Oliver Pets on eeskujuks kõigile noortele: täiesti võimalik on tulla Haapsallu ja rakendada oma teadmisi, kogemusi ja huvitavaid ideid siin. Maailma mastaabis ei ole ju tegelikult mingit vahet, kas äripartner istub Tallinna, Haapsalu või mõne muu Eesti väikekoha kontoris. Vaja on vaid pealehakkamist suuremalt ja ehk ka suuremeelsemalt mõtlemiseks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments