0

Kaitseliit toob jüritule Haapsallu Tori kirikust

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Kaitseliidu Lääne maleva pealik Arnold Juhans süütas täna lõuna ajal sõjameeste kirikus Toris laterna, et tuua jürituli Haapsallu. Juhans süütab jüritulest küünla Vabadussõja ausamba ees Lossiplatsil ja kavatseb viia jüritule ka vanade sõjameeste haudadele.

Jürituli jääb maleva staapi põlema, kuni latern ise ära kustub, ütles Juhans. Kes tahab, saab staabist jürituld näiteks jüriööjooksule kaasa võtta. Juhansi sõnul käiakse Tori kiriku altarilt jürituld võtmas juba hulga aastaid.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz