Virtuaalsesse verekeskusse saavad nüüd siseneda kõik vereloovutajad

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com


Põhja-Eesti regionaalhaigla verekeskuse teatel saavad nüüd ka Eesti eri paikades doonoripäevadel käivad doonorid enne vereloovutusele tulekut aja kokkuhoiuks täita küsimustiku oma tervisliku seisundi ja eluviiside kohta e-Doonoris. Seda tuleks teha hiljemalt doonoripäevale eelneval päeval.

Seni on e-Doonor teinud doonoriks olemise mugavamaks Tallinnas Ädala tänaval ja DoonoriFoorumis käivatele doonoritele, nüüd laieneb see aga kõikidele Regionaalhaigla verekeskuse tööpiirkonnas olevatele doonoritele.

Doonorite andmebaas e-Doonor on keskkond doonoritele, mis võimaldab pärast kolmandat vereloovutust vaadata verekeskuse kodulehelt oma andmeid, korrigeerida kontaktandmeid ning saada infot oma vereloovutuste kohta.

Samuti saab doonor e-Doonoris täita aja kokkuhoiuks küsimustiku oma tervisliku seisundi ja eluviiside kohta juba enne vereloovutusele tulekut. Täidetud küsimustiku andmed kehtivad seitse kalendripäeva, pärast seda need tühistatakse ning küsimustik tuleb uuesti täita.

e-Doonori kasutamiseks on vajalik ID-kaardi ja vastava tarkvara olemasolu arvutis ning teada tuleb oma doonorikoodi.

e-Doonorisse saab siseneda verekeskuse leheküljelt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments