Läänemaa nägemisvaegurite ühing sai viieaastaseks

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Reedel tähistati Haapsalu sotsiaalmajas ülemaailmset valge kepi päeva. Läänemaa nägemisvaegurid pidasid samal ajal ka oma ühingu viiendat sünnipäeva. 13. oktoobril 2006 loodud mittetulundusühingut juhtis kuni tänavusei aktiivselt Tiiu Leidsalu. Praegu on esimeheks Tiit Matt.

Õnnitlejad maa- ja linnavalitsusest, sotsiaalametist ja Eesti pimedate ühingust tunnustasid senise juhataja tööd. “Ta on olnud ühtedele ema, teistele õde,” jäi kõlama tervitustest.

Leidsalu ise vaatas olnule tagasi ja tänas eelkõige kõiki abilisi ja toetajaid. “Praegu on ühingus 37 liiget, aga probleemiks on endast teavitamine neile vaeguritele Läänemaal, kes ei oska meiega ühendust võtta,” nentis ta kõige muu hea kõrval. “Tähtis on muidugi teha koostööd teiste sotsiaalasutustega.”

Koosviibimisel rääkis valge kepi päevast pikemalt Tartu ajaloodoktor Aldo Kals.
 
Anni Oraveer, kellelt on ilmunud kolm juturaamatut Kuusealuse autorinime all, rääkis põgusalt oma kirjutamishuvist. Välja oli pandud ka  väike näitus ühingu näputööringilt.
 
Aivo Paljasmaa
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments