0

Torm murdis Haapsalus puu

Avatar

Madiken

madiken@le.ee

Poska põiktänava on sulgenud murdunud puu. Foto: KATRIN PÄRNPUU

Linnavalitsus soovitab elanikel suurte puude all liikumisest tormi lõpuni hoiduda.

Linnavalitsuse linnakeskkonna peaspetsialisti Triin Tarvi sõnul on hetkel enim puuoksi murdunud Ernst Enno pargis ning Läänemaa muuseumi pargis. Poska põigus on kukkunud kõnniteele ning lõhkunud aia terve puu. Puid on murdunud ka Lihula maantee ääres.

„Eriti vanalinna kandis vanad puud praegu väga kõiguvad,“ soovitas Tarv linlastel väljas liikumisest võimaluse korral hoiduda.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz