Vehklejad Lehis ja Turnau võitsid juunioride Eesti karika

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Peeter Turnau ja Katrina Lehis.

Haapsalus peetud Eesti juunioride karikavõistlused vehklemises võitsid koduseinte toel Katrina Lehis ja Peeter Turnau. Margo Lehis oli 2., Elena Koit 3.

Katrina Lehis kellelegi sõnaõigust ei andnud. Veerandfinaalis alistas ta tartlanna Eveliin Sõsa 15:7, poolfinaalis tallinlanna Gaia Siimu 15:6 ja esikohamatšis tallinlanna Anu Hargi 15:5.

Elena Koit jõudis poolfinaali 15:10 võiduga Stelmahhi üle, kuid kaotas siis endast kolm aastat vanemale Anu Hargile 11:15.

Jane-Liis Rautam vehkles hästi Veronika Zuikova vastu, jäädes kaotusega 14:15 kaheksa parema hulgast välja. Jane-Liis Rautam oli 14.,Veronika Zuikova 5. Maarja Peenoja oli 12., Paulinna Prikk 13.

Meie poisid said kaksikvõidu. Peeter Turnau alistas veerandfinaalis Rene Alliksaare Tallinnast 15:12, poolfinaalis Stanislav Mutseniku Tartust. Margo Lehis võitis veerandfinaalis Märten Mändla Tallinnast 15:8, poolfinaalis Georg Lanno 15:13.

Esikohamatšis juhtis Margo Lehis Peeter Turnau vastu 14:12, ent Turnau võitis 15:14.

Carl-Jürgen Rautam oli 7., Martin Jaanus 9., Madis Birk 11., Meelis Hanstein 13., Hendrik Aido 14., Tarmo Trummal 16.

Helen Priinits

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments