Teabepäev jagab infot keskkonnahariduse võimalustest

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Täna tutvustab Keskkonnaamet õpetajatele keskkonnahariduse võimalusi Läänemaal.

Lisaks Keskkonnaametile jagavad ideid ja pakuvad loodushariduseks võimalusi Riigimetsa Majandamise Keskus ja teised. “On Silma õpikoda, uus tegija Lihula õpikoda, Läänemaa linnuklubi ja Matsalu Ticket, endine Kumari Reisid,” tutvustas Läänemaa keskkonnaameti keskkonnahariduse spetsialist Ave Huugen.

“Meil on põnevad raba- ja jäätmeprogramm. Riigimetsa majandamise keskus, pakub näiteks metsa-aasta puhul tasuta metsaprogramme. Aga mis ma siin soovitan, eks õpetajad tulgu kohale, kuulaku ja valigu ise,” ütles Ave Huugen.

Teabepäev on mõeldud lasteajaõpetajatele, klassiõpetajatele, loodusainete õpetajatele, huvijuhtidele, aga kuulama võivad tulla kõik huvilised. “Hommikuks oli end kirja pannus ligi 40 inimest, üllatavalt palju, rohkem kui möödunud aastal,” ütles Ave Huugen. “Kui aga keegi, kes ei ole ennast registreerinud, tahab ikka tulla, tulgu kohale.”

Teabepäev algab kell kaks päeval Haapsalu kolledži III korrusel IV auditooriumis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments