„Valeühenduse” proovid kolivad suurele lavale

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Muusikal valeühendus (01). Laur

Mopitants. Esialgu veel proovisaalis. Eduard Lauri foto

Homsest alustab Läänemaa ühisgümnaasiumi muusikalitrupp proove suurel laval Haapsalu kultuurikeskuses.

Länud nädalal tehti proove veel koolisaalis, täna on noortel vaba päev, kaks päeva enne esietendust, homme ja ülehomme, tehakse proove kultuurikeskuse laval.

„Valeühenduse” lavastaja Kai Tarmula ütles, et esietenduseks ollakse valmis ja ollakse sealmaal, kus koolisaalis enam proove ei ole tarvidust teha.

„Need kaks päeva kultuurikeskuse laval on puhas tehnika. Heli ja valgus. Et midagi ei jääks lonkama,” ütles Tarmula.

Homme proovivad noored esimest korda ka peamikrofone.

Homme tuleb ühisgümnaasiumi muusikalist saatelõiku tegema ka ERRi igaõhtune saade „Ringvaade”. Tarmula ei osanud veel öelda, millal on lõik eetris, aga igal juhul lähipäevil. Neljapäeva hommikul peaks muusikalist räägitama ERRi „Terevisoonis”.

„Valeühendus” jätkab Haapsalu gümnaasiumi muusikateatri traditsiooni ja on esimene koolireformi järgne muusikal Haapsalus. 2011. aastal tuli lavale koolireformist ajendatud „Kinni lä`ete te” (Haapsalu gümnaasium) ja 2013. aastal „Juhe koos?!”, kus esimest korda olid laval koos Haapsalu gümnaasiumi ja Haapsalu Wiedemanni gümnaasiumi noored, sest ühisgümnaasiumi maja oli remondis ja kaks kooli õppisid toona ühe katuse all.

„Valeühenduse” esietendus neljapäeva õhtul Haapsalu kultuurikeskuses on peaaegu välja müüdud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Teadja
8 aastat tagasi

Tulge parem kõik muusikali vaatama, siis saate teada, miks selline “hullupilk” noortel konkreetsel pildil on! 😉

Leopold
8 aastat tagasi

Nii nende noorte võõrutamine intellektuaalsest tegevusest käibki. Aegajalt kutsub Lauri Luik nendele peaministri ka siia kooli luuletusi lugema. Pildi pealt on ju tulemus näha – hullu pilk on silmes.