Kanepi alustas Pekingis võiduga

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa tennisemängija Kaia Kanepi alustas WTA Touri 4,5 miljoni dollari suuruse auhinnafondiga Pekingi tenniseturniiri võiduga Saisai Zhengi üle.

Täna peetud avaringi kohtumises oli Kaia vastasest parem kindlalt, võites 6:0, 6:3. Mäng kestis 1 tund 15 minutit.

Kui maailma edetabeli 268. number Saisai Zheng, kes pääses Pekingi turniiri põhitabelisse tänu oma rahvusele, mitte tugevusele, oligi Kaiast eeldatavalt klassi jagu nõrgem, siis järgmine vastane Sabine Lisicki on maailma edetabelis 17. kohal.

Saksamaa sportlane 22aastane Lisicki on naiste tennise tänavuse hooaja üks suuri tagasitulijaid. 2009 võitis ta oma elu esimese WTA turniiri, kuid 2010 läks suuresti vigastuse raisku.

Tänavu on ta aga võitnud kaks WTA turniiri ja jõudnud Wimbledonis poolfinaali.

Lisicki ja Kanepi mängu võitja võib aga kolmandas ringis vastamisi minna maailma esireketi Caroline Wozniackiga.

Kolmandas ringis kohtus Kanepi Wozniackiga ka eelmisel nädalal Tokyo turniiril.

Teise ringi jõudis Kaia Kanepi Pekingis ka möödunud aastal, kui alistas avaringis Anastasia Pavljutšenkova, kuid kaotas siis Petra Kvitovale.

Pekingis peetavad Hiina lahtised meistrivõistlused on üks profitennise suuremaid turniire, kus auhinnafond on 4,5 miljonit dollarit ja võitja saab 1000 edetabelipunkti.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments