Galerii: Augustibluus täitis Haapsalu muusikaga

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 28

Nädalavahetusel peetud 20. Augustibluusile kogunes sel aastal rekordiline hulk publikut, külastuste arvuks ütles korraldaja Indrek Ditmann üle 10 000.

Inimesed naelutas üle Haapsalu paigutatud seitsme lava ette mitmekülgne programm, ümmarguse sünnipäeva puhul kutsuti bluusile parimaid muusikuid nii Eestist kui ka välismaalt.

Publikumagnetiks kujunes Jan Uuspõllu & The Luxury Filtersi kontsert. Üle 13 aasta taas esinenud bänd tõi laupäeva õhtupoolikuks linnusehoovi ootamatult suure hulga rahvast.

Tunniajalisest hilinemisest hoolimata elas publik kaasa ka 25aastaseks saanud Compromise Blue’le, kelle ridades astusid üles paljud läbi aegade bändis osalenud muusikud. Lugusid pühendati ka Compromise Blue lahkunud bändiliikmete mälestuseks.

Fotod: Arvo Tarmula, Markus Sein

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
R
11 aastat tagasi

Jan Uuspõld läks väga rahvale peale ja tõi nii vara juba lavaesise tihedalt rahvast täis. Ma ise ja minu seltskond üllatus väga Jan Uuspõllu vägeva etteaste üle!

Hm.poldve@gmail.com
11 aastat tagasi

Minule ja paljudele minu sõpradele oli Jan Uuspõllu lavale toomine solvav, täiesti festivali kontekstist väljas. Üldise taseme kõrval väga häiriv, mitte publikmagnet. Kui nii edasi läheb, tuleb järgmisel aastal peaesinejaks Jörberg või Krieger