Kuuse koolimaja kaob ajalukku

Kuuse tänava koolimaja. Foto: Urmas Lauri

Kuuse tänava koolimaja. Foto: Urmas Lauri

Tuleval suvel tahab Haapsalu linnavalitsus lammutada Kuuse tänava koolimaja. Linnavalitsus küsib 25. oktoobril volikogu istungil luba võtta Kuuse tänava koolimaja lammutamiseks 70 000 eurot laenu.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Teist ja Teile
41 minutit tagasi

Kas lammutatakse ka võimla ja internaat?

teab
55 minutit tagasi

rahvas ka , kes meil seal volikogus rööpaseadjad on, peamees üldse pildilt kadunud, paneb liipreid kusagil vist

nii on
1 tund tagasi

Mille palku tõstma hakkate? Alustage sellest,järgmine aasta on valimiste aasta,kas tõesti loodate hääli saada?

loodavad
45 minutit tagasi
Reply to  nii on

ja saavad ka hääli. Rahval on haugimälu….Vaadake, keda on aastakümneid valitud riiki juhtima.

Jabur!
2 tundi tagasi

Kas selle 70 tuhandega ei saaks hoopis seda maja korda teha? Võtta selline laen lammutamiseks ja siis kaks korda niipalju või rohkemgi millegi uue ehitamiseks sinna?

tundub nii
41 minutit tagasi
Reply to  Jabur!

ei siin kommenteeriad on need kõige targemad eksperdid, mida teha ja mida mitte, mis on kasulik ja mis mitte. Võiks ikka lasta kompetentseid eksperte oma soovitusi anda. Emotsioonid ei vii kuhugile.

Johhannes
6 minutit tagasi
Reply to  tundub nii

Küsiks, mis ala eksperdid? Kui sa oled teadja, siis nimeta need eksperdid. Kuulaks nad ära, saaks teada millel põhinevad nende arvamused või tegu lihtsalt jälle poliitiliste mängudega.

imestunud
1 sekund tagasi
Reply to  Jabur!

Mul oli võimalus sel suvel koos üsna suure grupi vilistlastega viibida Kuuse tänava koolimajas. Ja meie imestus oli nii suur positiivses mõttes. Maja seisukord polnud sugugi nii halb kui pidevalt rahvale püütakse sisendada. Meie hulgas oli ka ehitusalaste teadmistega inimesi kes asjast ka midagi aru saavad. Nüüd on ikka väga kurb lugeda ees ootavast lammutamisest. See on ikka ka väga kallis lõbu ja selle raha eest saaks maja kasutuskõlblikuks kõpitseda. Küll leiaks sellele majale rakendusi. Pool majast on ju aktiivses kasutuses ja pole häda midagi. Linnas kuluks raha palju olulisemate objektide korrastamiseks -näiteks Metsa tänava kordategemine. Ilmselt keegi ikka väga… Loe rohkem »