Piret Hartman, Neeme Suur: Läänemaa omavalitsused saavad lähiaastatel juurde üle kahe miljoni euro

Regionaal- ja põllumajandusminister Piret Hartman ja tema nõunik Neeme Suur: Foto Urmas Lauri, Malle-Liisa Raigla

Rõõm on tõdeda, et nüüd, mil riigikogu on vastu võtnud rahva seas Robin Hoodi kavana tuntuks saanud eelnõu, muutub kohalike omavalitsuste rahastamine õiglasemaks ning ühtlasi suureneb väljaspool n-ö kuldseid ringe asuvate omavalitsuste võimekus arendada kohalikku elu. Läänemaa jaoks tähendab see muudatus lähima kolme aasta jooksul umbes kahe miljoni euro suurust lisaraha.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tiiu
16 tundi tagasi

Mis õigusega on Marimetsa looduskaitsealal erametsaomanike (2018aastal otsus tee kohta) ERATEEL järjekordselt pööratud ja rikutud looduse väärtusi, rööpad ja kinni olnud metsatraktori väljatõmbamise jäljed teel. Seadusega ei ole lubatud rööpaid tekitada. Mille eest vastutab vald???? Tõsi, Marimetsa erametsa tee, isegi metsa väljaveo luba puudub täna ja traktorid on metsas. no jah kaitsevad muinasjutuga. Lihtalt kord puudub, aga mitte eesti seadused.

kodanik küsib
21 tundi tagasi

Vot nii sahkerdab Lääne -Nigula vald riigi rahadega, keegi ei kontrolli, seadused selles vallas ei kehti, ärikad saavad rüüstata maad, metsa, omandit jne. usaldus valla juhitava ametnike kohta on 0! Fakte jätkub…

Vahi aga
22 tundi tagasi

Et riik ühe käega annab paar miljonit, aga teisega võtab ära kaks korda rohkem. Sots on diagnoos, mis vajab ravi, aga mitte reklaamtekste kohalikus lehes.

seal
1 päev tagasi

kus on eriti suured nõud, on teada tagajärjed

kelle
1 päev tagasi

tasku see läheb?, vaevalt , et metsküla kool sealt midagi saab

IRW
22 tundi tagasi
Reply to  kelle

Metsküla on Lääneranna vallas ja jääb Pärnu mk alla e sealt võetakse ju hoopis raha vähemaks. Ja pealegi ei päästa seda koolikest enam miski