Bussipeatuses olnud kohver tekitas pommikahtluse (täiendatud 13.05 kl 11.26)

Foto: Malle-Liisa Raigla
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 11

 

Pühapäeva õhtul kella 18.10 paiku teatati häirekeskusele, et Haapsalus on Uuemõisa suunalises Niine bussipeatuses kahtlane kohver, kolm tundi hiljem selgus, et tegemist oli tööriistakohvriga.

„Ei olnud ähvardus, aga loomulikult kontrollisime ja piirasime ala kõigile,” ütles Haapsalu politseijuht Andrei Taratuhin.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
15 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ukri Vasja
1 kuu tagasi

Uskumatu, isegi teiepoolt armastatud ukride kommentaare kustutatakse juba. Rahvusvaheline üldsus mõistaks selle kohe hukka 😀 Aga asi oli ju selles, et käisin eile SuperAlkos õlle järgi, aga tagasiteel jube põiekas. Panin siis koti bussipeatuse pingile seni, kuni põõsas ära käin. Tagasitulles olid minu õllekoti ümber lindid tõmmatud ja kõik kohad triibulisi, piiksuvaid ja vilkuvaid asju täis. Avaldasin protesti, et soovin oma õllekoti juurde, sellest keelduti, et kui palju pirisen, lastakse veekahuriga mu õllekott ribadeks. Õnneks teie riik peab meid (tänan Каи Каллас) kenasti üleval, lisaks toetusi jätkub, seega ei näinud suurt probleemi, tõin uued õlled + paar kangemat ja vaatasin… Loe rohkem »

Vadim
1 kuu tagasi
Reply to  Ukri Vasja

Kui see tõsi on, siis küll halenaljakas lugu.

AVS
1 kuu tagasi
Reply to  Vadim

Kõik me saame ju aru, et see on lihtsalt niisama loba :)) Hea küll, see tänaval kusemine koht on ilmselt tõde, see on sedasorti tüüpidele üsna omane.

valitsuse
1 kuu tagasi

tegevus tekitab samuti kahtlusi

Rein
1 kuu tagasi

Tekitab head meelt & kindlustunnet, et asjasse suhtuti täie tõsidusega. Haapsalus on turvaline!

Just just
1 kuu tagasi
Reply to  Rein

:)))

Pss misasja
1 kuu tagasi

:)))) veekahuriga kogu bussipeatust puruks ei lastudki või?

AVS
1 kuu tagasi
Reply to  Pss misasja

Miks peaks?

hirmul
1 kuu tagasi

suured silmad, tänapäeval saab vajadusel paugutegija ka kohaliku kobrulehe laadseks maskeerida, aga paanika tekitamine on tõsine oht, keegi vaatab vist vene kanaleid spioonidest ja diversantidest, keda fsb massiliselt püüab. aga ka kassi puuotsast alla toomine on juba sensatsioon, millest saab mõneks nädalaks lehetäidet.

psühholoog
1 kuu tagasi
Reply to  hirmul

Tule vastuvõtule, ehk saab veel asja.

oled
1 kuu tagasi
Reply to  psühholoog

seal 6 palatis koos doktor sorgega

uskmatu
1 kuu tagasi
Reply to  hirmul

“keegi vaatab vist vene kanaleid spioonidest ja diversantidest” vene kanalid ammugi suletud aga infi saab ikka lääne filmidest kus mängivad Liam Neeson,Arnold Schwarzenegger, Stallone, Lundgren,Statham jne.
Kuigi paljud nende filmide episoodid on tava mõistusele arusaamatud siis toodetakse seda mõttetut jama täiega edasi.Juba see tõsiasi,et niisugused filmid ameerikas müüvad näitab sealse ühiskonna vaimset taset !

etv+
1 kuu tagasi
Reply to  uskmatu

meie inimeste kanal

AVS
1 kuu tagasi
Reply to  etv+

Ära ohi, kanal nagu iga teinegi. Vähemalt näitab hoki MMi.

Haapsalust
1 kuu tagasi

Kas tööriistakast tiksus ka?