Päästjad aitasid suitsu täis ruumist liikumispuudega inimese välja

Foto: Malle-Liisa Raigla

9. aprillil kell 16.44 teatati, et Lääne-Nigula vallas Pälli külas on elumajast kuulda häiresignaali. Päästjad selgitasid, et maja on suitsus täis ja tööle olid hakanud vingugaasi- ja suitsuandur. Suits oli tuppa imbunud rikkis ahjust, mille tahmaluuk katki. Päästja kustutasid tule ahjukoldes ja tuulutasid ruumid. Mürgistuse saanud liikumispuudega inimene viidi haiglasse jälgimisele. Olukorrast teavitati kannatanu poega, kelle ülesandeks jäi kütteseadmete hoolduse ning remondi korraldamine.

Samal päeval kell 21.21 teatati, et Haapsalus Luha tänaval on näha suitsu. Selgus, et seal tehti lõket, kuid kuurile liiga lähedal. Päästjad andsid korralduse pooleteise meetri kaugusel kuurist olev lõke kustutada.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments