Trynova võitis Napolis veel teise pronksi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Julia Trynova (vasakult esimene) sai U17 Euroopa meistrivõistlustel juba teise pronksmedali. Foto Helen Nelis-Naukas

Haapsalu vehkleja Julia Trynova võitis Napolis Euroopa U17 meistrivõistlustel lisaks individuaalvõistluse pronksmedalile kolmanda koha ka Eesti naiskonna koosseisus.

Eesti naiskond, kuhu lisaks Trynovale kuulusid Eliisa Kikerpill, Ksenja Parlin, Aleksanda Nikolajeva, võitis esmalt Pranstusmaad 45:38 ja seejärel Saksamaad tasavägises matšis 45:43. Trynova alustas ankrunaisena viimast minimatši Cagla Aytekiniga seisus, kus Saksamaa juhtis Eesti ees 38:32. Trynova suutis aga Eesti võistkonna kaotusseisust välja tuua ja viia Eesti võiduni 45:43.

Poolfinaalis pidid eestlannad siiski leppima 30:45 kaotusega hilisemale võitjale Ukrainale.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments