Paralepas tehti tuleohtlikku ahju tuli

Ka maja korstnapits on kehvas olukorras. Foto: Päästeamet
Ka maja korstnapits on kehvas olukorras. Foto: Päästeamet

13. jaanuaril kell 12.22 said päästjad teate, et Paralepa alevikus Nelgi tänaval on tehtud tuli ahjudesse, mille seisukord on äärmiselt halb ja tuleohtlik.

Päästjad on selles kodus korduvalt kodunõustamist tegemas käinud ning tuleohtlikkusele tähelepanu juhtinud. Olukord ei olnud ka hetkel muutunud – väga halvas seisus pliidi ja ahju all oli tuli, korstnapitsid lagunenud, lisaks oli küttematerjal ladustatud pliidi ja ahju peal ning küttekeha kõrval.

Päästjad proovisid lahendada nii palju olukorda kui võimalik, et oleks pisutki ohutum, kuid esimesel võimalusel peab elamist kontrollima tulema pottsepp ja ka korstnapühkija.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nimi (kohustuslik)
3 kuud tagasi

Kui võõrastele jagatakse lahke käega miljardeid, siis oma inimesed vaevlevad vaesuses. Kust võtta raha et ehitada uus ahi kui pension on tibatilluke, leiva jaokski ei jätku. Sellistele inimestele võiks kontrollimise ja häbimärgistamise asemel abi pakkuda – inimesel on vaja sooja – ehitatagu uus ja korralik ahi korstnapitsini välja!

seikspiir
3 kuud tagasi

Õige bombž teeb tule ikka põrandale.

Neu
3 kuud tagasi

Oi, oi, oi!