Katarine Rosalie epistel Eestimaa tulevikust 2024. aastal ja enneolematust õitsengust

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Täna jätkan uue aasta ilmutuste ja ettekuulutuste sinuni kandmist, mu armas rahvas. Nagu eelmisel nädalal juba lugesid, ei ole selgi aastal Roimaerakonna kuritööd ja Kaja diktatuur vaibumas, vähemalt mitte aasta esimestel kuudel. Nende alatu plaan meelitada või sundida opositsioonipoliitikud oma parteidest välja astuma ja koalitsioonierakondadesse üle minema päädib niisuguse lehmakauplemisega, mida Toompea loss oma ajaloo jooksul varem pole näinud. Valitsushoone hakkab endast kujutama suurt orjaturgu, kus riigi rikkad ja võimukad üksteiselt poliitikuid üle ostavad.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
odavam
3 kuud tagasi

tuleks lasta kellelgi meid koha ära okupeerida, sest seltsimehed ennustavad, et, -Regionaalminister Madis Kallasel on ka kahju, et maal toimub justkui spiraal – halb olukord läheb aina halvemaks. Tema sõnul tuleb võtta sealt, kus on, mitte sealt, kust polegi midagi võtta. Kallase sõnul on elanikkond koondunud Harjumaale ja maksutulu koguneb sinna, kuid seda tuleb nüüd laiali jagada. „Me vajame jõulisi reforme,“ ütleb ta, olles samas kindel, et maapiirkonnad kindlasti ära ei kao.