Haapsalu kalleima korteri hind trotsis kinnisvaraturu suunda

Andra Kirna

andra@le.ee

Kinnisvaramaakler Katrin Annuse sõnul on Haapsalus Jaani tänavale boolingu asemele kerkivasse majja seni tahtnud korterit osta mujalt tulnud inimesed. Foto: Andra Kirna

Kinnisvaramaakler Katrin Annuse sõnul on Haapsalus Jaani tänavale boolingu asemele kerkivasse majja seni tahtnud korterit osta mujalt tulnud inimesed. Foto: Andra Kirna

Tunamullu Haapsalu kalleima korteri müünud maakler Katrin Annus nentis, et kuigi kinnisvarahinnad on tõusnud, oli linna mulluse kalleima korteri hind tema jaoks ootamatult kõrge.

Eelmisel aastal müüdi Haapsalus kalleim korter 400 000 euroga, mis on 100 000 euro võrra kõrgem 2022. aasta kalleimast korterist. „Kui tegemist oli eksklusiivse korteriga näiteks mere ääres ja hinna sisse kuulus valitud sisustus, on niisugune kokkuleppehind mõeldav,” ütles Annus.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanik
3 kuud tagasi

Miks just sinna soovitakse? Meil mujal valmis uusarendused seisavad või juba müüakse edasi.

Linlane
3 kuud tagasi
Reply to  Kodanik

Üks uusarendus seisab märja maaga piirkonnas seepärast, et vundament pea olematu. Niisugusesse kohta ehitada maja 20 cm vundamendi peale …

Uudu
3 kuud tagasi

Haapsalu hinnad lähevad pikas perspektiivis mööda Tallinna hindadest kui välja arvata hrustsovkad ja paneelmajad.

Halloo
3 kuud tagasi
Reply to  Uudu

Endisi 3-toalisi müüakse 4-toaliste pähe 150tuh euriga paneelmajades. Köök tõstetakse elutuppa diivani kõrvale ja peldikupott pesuruumi, ongi lukskorter valmis, kus saab sisuliselt kakida ja hambaid pesta samal ajal (öäkk). Selle raha eest saaks 2 korda suurema pinnaga maja juba ehitada. Peab ikka raha peale vihane olema, et seda mõttetutesse kohtadesse loopida.

aga
3 kuud tagasi

kui müüdi neli seina, kelle huvides sellised hinnad, ikka maakleri

Pook
3 kuud tagasi
Reply to  aga

Oo peaks ikka suht raha peale vihane olema , et 1Partneri maakleritega tegemist teha .

Pook.
3 kuud tagasi
Reply to  aga

Tänapäeva maakler on ju mõttetu roll müüale ja ostajaile. Kõlab nagu Ergo eriarsti kindlustus:)) Lihtsalt üks tegelane kes pistab nina vahele aga millegi eest ei vastuta. Pole veel näinud kui maakler kohtus vastutuse võtaks. Tema on ju maakler… Mingisugused maakleri kliendi baasid… ajuvaba debiilne jutt lollidele. Enam pole neid vanureid ka niipalju järel kellelt kõik ära duriitada. Teised tahavad ka nagu näiteks sotstöötajast hooldajad jne. Vaadake kas neist mõni hoodaja on saanud näiteks maja või korteri:))Nagu vene aeg, kõik üritavad kavalad olla..