Lääne Elu paberleht laupäeval, 11. novembril

Lääne Elu

info@le.ee

Alari Viigipuu: teen kõik, et lapsed tahaksid kodus olla

Tänavune Läänemaa aasta isa Alar Viigipuu on sõjaväelane, Tallinna ülikooli Haapsalu kolledži tudeng, aga eelkõige on ta praegu lapsehoolduspuhkusel olev kolme lapse isa. Kõige rohkem naudib Viigipuu omasõnul seda kui lapsed temaga mängida ja ka majapidamistöödes kaasa lüüa tahavad.

Nukumäng lasteraamatukogus

Marija Samorukova mänguasjanäitusel „Vanade nukkude uus elu“ on välja pandud sellised nukud, mis kätkevad Marija käte soojust, millele andis meister uue elu ja värske välimuse.

Kaitseliidu 15. sünnipäeva tähistati üle Läänemaa

Laupäeval möödub kaitseliidu sünnist 105 aastat. Heiki Magnus vaatab sel puhul vanade ajaleheväljalõigete kaudu ajas tagasi – kuidas tähistati kaitseliidu aastapäeva 90 aastat tagasi, kui organisatsioon sai 15aastaseks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments