Politsei: Läänemaa naine langes kelmi ohvriks

Lääne Elu

info@le.ee


8. septembril teatati politseile, et Läänemaal elav naine langes kelmuse ohvriks. Päeva varem oli naine saanud kõne inimeselt, kes väitis end olevat politseitöötaja ja andis teada, et naise pangakonto on hõivatud ja tema nimele on võetud laenu. Anydesk programmi kasutades sai helistaja ligipääsu naise andmetele ja võttis tema nimel laenu. Laen kanti naise kontolt edasi võõrale kontole. Kokku tekitati kelmusega varalist kahju ligi 2300 eurot.

9. septembril sai politsei teate, et Haapsalus eramaja hoovis tekkis naabrite vahel konflikt, mille käigus 65aastane mees läks kallale oma 52aastasele naabrinaisele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
18 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
En.
9 kuud tagasi

Kas end politseitöötajana esinenu rääkis eesti, vene või suahiili keeles?
Miks ei kajastata uudistes tegelikku elu? Kuni viimase ajani pole ma saanud ega kuulnud ühtki puhtas riigikeeles petukõnet. A praegu jääb mulje, et meil on juba nagu Rootsis, kus ärapööranud viikingid üksteisele pomme alla panevad ja üksteise autosid põletavad.

Päästame ikkagi Eesti
10 kuud tagasi

Eesti riik langes punakelmide ohvriks ning peab nüüd väh. neli aastat maksma paksude aferistide arveid 🙁

Ehh sind
10 kuud tagasi

No just, ma ei saa aru miks sa nn AVS siin jututoas käid? Tegelikult hästikasvatatud inimene, aga midagi on puudu. Vihje! Siin sa küll kellegi mõttemaailma ei muuda. Kui sul kodus kaaslane käib närvidele ja sõpru eriti pole , siis jah on siin hea välja elada, tean omast käeast, aga maailma sa ei muuda, nii et…. ära väga tähtsaks mine 🙂

tõde
10 kuud tagasi
Reply to  Ehh sind

on valus kuulata

AVS
10 kuud tagasi
Reply to  Ehh sind

Võrreldes mõne teisega ei ela mina siin küll midagi välja. Ja pole plaanis ka kellegi mõttemaailma muuta – eeldatavasti kommenteerivad siin siiski täiskasvanud ja oma seisukohtades väljakujunenud inimesed. Vahel paneb kommenteerima aga lihtsalt mõni postitus, mis tundub veider või naljakas või lihtsalt teadmine, et tegelikkus on teistsugune. Kommentaariumi mõte ju selles ongi või kuidas?

Njah
10 kuud tagasi

Kuuldavasti lähiajal lõppevad need anonüümsed ettemaksukaardid ära, siis nii tundmatult enam jälgi peita ei saa, aga elu on näidanud, et pätt mõtleb ikka midagi välja, et teistele edukalt sitta keerata.

Njah
10 kuud tagasi
Reply to  Njah

vahi mõnele ei meeldinud :))) krt ela normaalselt, mida sa petad teisi ja siis pead kartuses olema kogu elu, et äkki tulevad killima :))) nii loll ikka. Palun saage inimeseks!

Mis aru ei saa!!!!
10 kuud tagasi

Ikka võetakse tundmatuid numbreid vastu. Ma saadaks näteks politsei kõne pikalt. Las tulevad arreteerivad, kui vaja on, aga mugavalt helistama, no ei elus nii ja vaevalt nad seda isegi teevad, et mingi pakks mammi muudkui ketrab ketast ja kutsub politseisse. “ÄRGE VASTAKSE TUNDMATUTELE NUMBRITELE KRT VÖTAKS!!!” See on tänapäev ja lolli kommentaariga siia pole vaja tulla, et äkki helistatakse abi pärast või mingi pakk on tulekul. See loba jätke ära! Tõsiselt.

AVS
10 kuud tagasi

Millest selline pelglikkus? Ega sul iga tundmatu kõnega ka tünga teha ei taheta, pigem on kümnest kõnest üheksa mingi müügikõned. Mul näiteks on ka jah kolm viimast olnud millegi müüjad – lõpeta kõne, bloki number ja kogu lugu. Ega siis kohe ennast ära kapseldama ei pea.

Mis aru ei saa!!!!
10 kuud tagasi
Reply to  AVS

Lugupeetud AVS või midagi! Müügimees olete, saan aru sellest murest, aga mõelge palun uued teemad! Selleeest ju tasu makstakse eksole? Mina soovitan lihtsalt, kui netti ei jaga, ära nummereid ka vastu võta. KÕIK!

mõistmist
10 kuud tagasi
Reply to  AVS

Kogu inimkond ei ole varajases nooruses, kõik ei ole ninapidi nutitelefonis. Mõttetu jutt mingist blokeerimisest. Jutt on vanemaealistest, lähedastele on vaja selgitusi anda, mitte targutada.

IRW
10 kuud tagasi

Ikka on jänes püksis ja ei julge võõraid numbreid vastu võtta? Täiskasvanud inimene.

....
9 kuud tagasi
Reply to  IRW

khm…millist asja on vööral sinule helistada? Kui oskad sellele vastata, mida see head võiks tuua, siis olen päri, aga muidu küll ei leia mina ka mingit erilist pointi vastata mingitele kõnedele. Kle ma ei vasta vahel tuttavate omalegi, kui helistavad, mida siis veel vöörast numbrist rääkida.

läänemaal
10 kuud tagasi

nii palju langenud naisi

Napak
10 kuud tagasi

Lollidelt tulebki raha ära võtta. Poleks lolle, poleks ka kelme.

iga kord keegi leierdamas
10 kuud tagasi
Reply to  Napak

Oi, oi, kuidas sa küll selle esimese lause selgeks õppisid? Mitte keegi pole seda veel kuulnud, ha-ha-haa.

Andres olen
10 kuud tagasi
Reply to  Napak

See napak ei pea paika ju. Nagu päriselt. Vist ei ole kokku puutunud kelmidega elus või ise kelm, et niiviisi rõõmsalt parastad siin? Teema on täitsa aktuaalne tegelikult ja vajab suuremat tähelepanu. Alati ei pea loll olema, siin ei viitsi toksida, aga skeeme on ikka päris palju ja väga osavaid. Ära ole sõna võtmas nii tähtsalt, kui ei tea teemat üldse! Pealkirja järgi on kõik kõvad arvamust avaldama, aga see ei ole alati õige.