Kaitseliit lubab autod Kiltsi angaari viia

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kiltsi angaaridesse võib auto tormi eest varju viia. Foto: Vikipeedia
Kiltsi angaaridesse võib auto tormi eest varju viia. Foto: Vikipeedia

Facebooki Haapsalu ja Läänemaa grupis teatas Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbus oma auto pärast muretsenud inimestele, et lubatud rahe korral võivad Haapsallased viia oma auto varjule Kiltsi lennuvälja angaaridesse.

„Kaitseliiduga on suheldud ja kes soovib võib oma auto lennuvälja angaaridesse viia,” kirjutas Parbus Haapsalu ja Läänemaa gruois.

Pärast seda kui Facebookis on levinud pildid sellest, kuidas ülisuured raheterad on purustanud autoklaase, uurisid mitmed haaspallased Haapsalu ja Läänemaa grupis, kuhu saaks oma auto rahe eest varju viia.

Välja pakuti nii Rimi maa-alust parklat kui ka Wiedemanni spordihoone kastusealust parklad, kuid need on kirjutajate sõnul autosid täis. Rimi puhul hoiatatakse Haapsalu ja Läänemaa grupis, et seal võib tugeva saju korral uputus tekkida.

Kellel autot katuse allusesse varju viia ei õnnestu, soovitatakse klaasid katta tekkide, madratsi, penoplasti või muu käepärasega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Turusolkijad :D
11 kuud tagasi

Haapsalu gurpis üks ärimees pakub tänaseks ööks (loomulikult Maksuametile see deklareeritakse) autole varjualust 1000€/öö ja nüüd tuleb KL tasuta pakkuma. Ai ai ai 😀 😀 😀

autovarastel
11 kuud tagasi

saab tööd olema