Pikajalamäel saab valmis ainulaadne seiklusrada

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 11


Fotod: Urmas Lauri

Juuli alguseks saab ehitaja valmis Paliveres Pikajalamäe madalseiklusraja, praegu otsitakse hankega ka minigolfi väljaku rajajat.

Pikajalamäele ehitatav madalseiklusrada on ainulaadne. “Ümbruskonnas sellist rada ei ole,” ütles Pikajalamäge arendava Põhja-Läänemaa Turismi- ja Spordiobjektide Haldamiskeskus juhatuse liige Mati Kallemets.

“Me ei tee sellist stamprada. Meil pole standardprojekti, iga rada on omamoodi,” ütles rada ehitava Seiklusring OÜ juht Valdo Kangur.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Uskumatu lugu,
10 kuud tagasi

kui tuleb keegi läänemaal mõne huvitava ideega välja, siis on kohe ulgumine lahti, aru ma ei saa, mis nendel inimestel viga on? Totaalne taandarenguga maakond, päris kahju kohe.

Kurb
10 kuud tagasi

Kuidas selline väntsutamine puudele edaspidi mõjub, suretab ära? Kas Paliveres puhast puutumata loodust on ka alles jäänud või on inimene terve selle pisikese ja väga ilusa küla ära vallutanud?! Olen seal looduses käinud, vanasti oli väga ilus mägine männimets. Nüüd enam üldse ei kutsu sinna “rahvaspordipäevale”, kus rikkumata loodust enam üldse järel pole – ei talvel ega ammugi suvel. Väga kahju! Samasugune tendents on üle Eesti, kus omaette looduses käia ja linnulaulu kuulata polegi võimalik, sest kus vähegi metsane ala on, seal tuleb puude vahe hõrendada nii, et igalt poolt paistab 3 km raadiusesse läbi ja iga jumala puu alla… Loe rohkem »

korras kõik
10 kuud tagasi
Reply to  Kurb

Oled ikka tõesti kurb, kui iga puu küljes seiklusrada näed! Kes otsib see leiab. Kes leiab seiklusraja üles, kes jalutuseks metsa. Tegutse ja lase teistelgi olla.

Mees maalt
10 kuud tagasi
Reply to  Kurb

Ilmselge, et pole arvustaja kunagi Palivere aleviku lähedases metsas Oonga tee ääres ega Pikajalamäel käinud. Tule ja vaata järgi. Pigem on need Kaopalu ja Jaakna kärjäärid, mis loodust lõhuvad.