Lääne Elu paberleht laupäeval, 27. mail

Lääne Elu

info@le.ee

Haapsalu sõjahauad peitsid 50 maetu säilmeid

Reede õhtul lõpetas sõjamuuseum kaevetööd Haapsalu sõjahaudadel, kokku leiti 50 maetu säilmed ja kolm kastitäit vanalt kalmistult haljasalale ümbermaetute säilmeid. „Saab selle platsi inimsäilmetest puhtaks,” ütles kaevetöid juhtinud arheoloog Arnold Unt.

Christian Veske: voliniku töö on väärtuspõhine

Veebruari keskpaigast võrdse kohtlemise volinikuna töötanud Haapsalust pärit Christian Veske tahab oma sõnul senisest rohkem kuulata eri huvigruppe. Juuni alguses tuleb võrdse kohtlemise voliniku büroo üheks päevaks Haapsallu, et pidada siin infoseminari kohalike omavalitsuste ja suuremate tööandjate esindajatega ning kohtuda avalikkusega.

Kullamaa valmistub Tobiase 150. sünniaastapäevaks

Kullamaal käivad ettevalmistused sealsele kalmistule maetud helilooja Rudolf Tobiase 150. sünniaastapäeva tähistamiseks. Helilooja juubeli puhul saab Kullamaa kiriku orelipink kuldse mälestusplaadi, paigaldatav teeviit hakkab juhatama Tobiase kodukohani ja helilooja sünniaastapäeva puhul kõlab Kullamaal ka muusika.

Et homsed uudised lugemata ei jääks, telli Lääne Elu siit!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments