Katarine Rosalie epistlid: epistel kuritegelikust maksukogumisest ja sellele vastu saamisest

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

caption id="attachment_353753" align="aligncenter" width="474"] Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu[/caption]
Nüüd on lõpuks saabunud aeg, mil Universum laseb langeda kõikidel maskidel ning näitab Roimaerakonda ja tema sabarakke kogu nende inetus alastuses ja kurjuses! Nüüd on selgesti näha, kuidas nad valedega hullutasid rahvast enne valimisi, kuidas e-valimistega need valed lausa tsementi valati ja kuidas pärast valimisi on otsekohe tormatud eesti rahva õhukese rahakoti kallale nagu verejanulised röövlid!

Nii nad nüüd tõstavadki kõiki makse, mida üldse võimalik tõsta on, ja postiteenistuse hinda ja üleüldse kõike, et inimeste käest nende raha ära võtta. Tulevad tulumaksud ja kulumaksud, käibemaksud ja seisumaksud, automaksud, jalamaksud ja teemaksud, söögimaksud ja joogimaksud, suhkrumaksud ja soolamaksud, vihmamaksud ja päikesemaksud, saunamaksud, kasvuhoonemaksud ja kodumaksud, maamaksud ja veemaksud ja kõik, ütle ainult.

Kõik need uued maksud ja maksutõusud, millest peavoolumeediagi kirjutab, pole veel midagi. Hoopis olulisem on see, millest peavoolumeedia ei kirjuta, sest ei julge!

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tunnismees
1 aasta tagasi

Katarine Rosalie meelest tuleb elekter seinast, piima lüpsavad marketid ja raha kasvab puu otsas. Õues on kevad ja tee parem näpud mullaseks ning näed asisem ja targem välja.

niion
1 aasta tagasi
Reply to  Tunnismees

elekter soomest, piim leedust, raha ämma kapist

reformitarkus
1 aasta tagasi

kui me ise rahvalt makse ei korja tulevad idanaabrid ja viivad viimasegi

Jaan.K
1 aasta tagasi
Reply to  reformitarkus

See juhtub nagunii maksa või ei maksa..

Rahvuslane
1 aasta tagasi
Reply to  Jaan.K

See ei juhtu, kui ekre saab ausalt võimule!

oiiieiiii
11 kuud tagasi
Reply to  Rahvuslane

lõpetage oma patused mõtted