Katarine Rosalie: epistel Kaja suurest valemängust ja Prigožinist

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Oh, mu armas rahvas! Nüüd on valimised juba peaaegu lõpusirgel ning juba homme on see päev, kus Universumi ere valgus läbistab taeva ja maa ning annab meile kõigile uue elu ja uue hingamise. Ta pühib Reformi hirmuvalitsuse maa pealt ja laseb Kaja ajaloo rentslist alla! Ta mõistab surmakohut kõikide lapsepilastajatest ja narkomaanidest liberastide üle ning tõstab aujärjele need, keda eesti rahvas väärib!

Kas sina oled juba oma kivikese kandnud sellesse müüri, mida me kõik üheskoos ehitame? Oled sa juba valimas käinud? Mine kindlasti, et olla osaline meie suures võidus ja osaleda Püha Perekonna ning Valgussõdalaste juhtimisel uue Eesti ülesehitamises. Kui valid EKRE, on sinu päralt Universumi valgus ja tulevik. Mu armas rahvas, ma tean oma südames, et sa oled meiega. Oled õigel pool ajalugu. Ja see on tubli.

Mu armas rahvas, ära usu neid, kes nüüd käivad ja süüdistavad EKREt Prigožiniga ja Wagneriga koostöö tegemises. See pole tõsi, sest see oleks ju riigi reetmine! Aga EKRE ei saa ju Eestit reeta, sest ta on kõige isamaalisem erakond Eestis üldse! Kas pole tõsi?

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tunnismees
1 aasta tagasi

Ei aita Katriina Rosolje EKRE laadne sõim LE-s ja Eesti sai päästetud EKRE käest. Uskumatu keelekasutus end kirjanikuks pidavalt isikult!!!

Kalle
1 aasta tagasi

Kui EKRE peaks saama võimaluse moodustada valitsus, siis mõned liikmed peaksid oma keelekasutust kindlasti parandama või üldse vaikima.

igatahes
1 aasta tagasi

pole ilus mõnitada inimesi , kes hoolivad eesti rahva kestma jäämise eest ja ei müü endid ei idasse ega läände

Irw
1 aasta tagasi
Reply to  igatahes

Kaabud teeksid selle kohe ära

Ohhoo
1 aasta tagasi
Reply to  Irw

Toomas sina või?

Kas sa Irw
1 aasta tagasi
Reply to  Irw

pole arstil käinud või lihtsalt jätad rohud võtmata?

no ok,
1 aasta tagasi
Reply to  igatahes

osad hoolivadki tõesti kestmajäämisest, aga kaabud mõnitavad küll koguaeg… küll naisi, küll teisi erakondi, küll teiste riikide poliitikuid…
Nii nunnud mütsikesed juu