Oru kooli lapsed: kui ma oleksin Eesti president, siis…

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Eesti lipp. Foto: arhiiv
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 6

Eesti lipp. Foto: arhiiv

Oru kooli lapsed leiavad, et Eestis on äge elada – siin on ilus loodus, palju koduseid paiku, toredad inimesed, kes hoiavad kokku, ja muhe president.

Eesti 105. sünnipäeva eel käis Lääne Elu Oru koolis, kus tulevased teadlased, psühholoogid, põllumehed ja peakokad rääkisid Eestist ja Eesti sünnipäevast, Eesti presidendist ja sellest, miks meil on vaja oma riiki. Kas lapsed peaksid või saaksid ise midagi Eesti heaks teha? Tuli välja, et saaksid küll.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Aus valija
1 aasta tagasi

Kui president oleks normaalne inimene, keelaks ta rehvibandiid ära!

Irw
1 aasta tagasi
Reply to  Aus valija

Ta ei saa isegi käkrej.busid ära keelata ….

....
1 aasta tagasi
Reply to  Irw

Kedagi ei saa, see veel puuduks. Kõik on oma inimesed ju, missiis, et erinevate arusaamadega, ikkagi omad. See on väärtus , aga mõni siin sõimab teisi halvustavalt. Jobu oled sa ise seltsimees Zenja. Käid siin, sõimad ja valetad. Milleks? Milleks siin Eestis elada, kas Moskva sinu pisaraid ei usu?

Irw
1 aasta tagasi
Reply to  ....

Õige, las sm zimarjevid jooksevad oma tegelikul kodumaal tõrvik ….. ringi

....
1 aasta tagasi
Reply to  Irw

Teid mõeldi Zenja, teid. Küsimus oli, miks Moskvasse ei lähe, korrutate koguaeg oma kremlist muinasjutte, aga eks EU s on ikka parem vist elada või mis?

IRW
1 aasta tagasi
Reply to  ....

No kremli jutupunkte ajavad meil ikka need kaabudega vennikesed ( korduvalt tõestatud fakt ju , no aga eks keskmine käkrelammas seda muidugi aru ei saa , kuna mõisakantslist pole veel seda maha kuulutatud )

....
1 aasta tagasi
Reply to  IRW

Sa Risto Toomas Zenja mõtled, seda et kui EU kõikide väljamõeldud direktiividega nõus kohe pole, siis on kindlasti kremli jutupunkti edastaja? Rumalus ju. Ei tohigi kohe kõigega nõus olla, vaata kes seal võivad neid liiga agaraid ideid hääletusele suunata. Ettevaatust! Praekartuli kõrbemise aste ka peab paigas olema ja kaneelisaiadele kui palju kaneeli võib panna. Holland saatis kohe prse sellise jutu peale, miks me ei või praekartuliga sama teha ah? Loomulikult peab rahulikumalt võtma, kõik õige. Pealegi paluks viisakamlat suhtuda teise , mitte sinu lemmiku erakonna valijatesse, mitte koguaeg lammasteks ja idiootideks ja jobudeks jms sõimates. Ei oska olla viisakam, siis… Loe rohkem »

Kaiekene.
1 aasta tagasi

Kui mina oleksin Eesti president, siis ma naudiks, et saan palju pappi.

hmm
1 aasta tagasi
Reply to  Kaiekene.

Ma ka tõmbaks kulusid niipalju kui saaks välja sealt ja võibolla rohkemgi veel. Kui see Kersti minekut tegi kadriorust, siis palus ju see asutus erakorraliselt paar milli kulude katteks, kuna raha oli otsas ennetähtaegselt :)))) seal on jah hea olla, teil on õigus.