Tallinna Mõõk lõppes eestlastele kaheksandikfinaalis

Sellest torkest purunes Nelli Differtil mõõk. Foto: ekaanitõmmis
Sellest torkest purunes Nelli Differtil mõõk. Foto: ekaanitõmmis

Tänane Tallinna Mõõga naiskonnavõistlus lõppes eestlastele kaheksandikfinaalis, kus tuli vastu võtta napp kaotus hiinlastele.

Võistlusel esindavad Eestit Nelli Differt, Irina Embrich, Kristina Kuusk ja Veronika Zuikova. 32 parema seas alistas Eesti Soome 45:27. Seejärel kohtus Eesti Hiinaga, kus minimatšil Differti ja Sun Yiweni vahel purunes eestlasel mõõk.

Võistlus lõppes 31:32 Eesti kaotusega. Kohamatšidel on järgmiseks Eesti vastaseks Kanada.

Eile toimunud individuaalvõistlusel sai haapsallastest kõrgeima koha Nelli Differt, kes pälvis 271 võistleja seas 17. koha.

Haapsallane Kristina Kuusk jäi võistlustel 54. Kuusk pidi põhiturniiri avaringis vastase paremust tunnistama. Eestlannadest oli parim Irina Embrich, kes sai kokkuvõttes 13. koha.

Kalevi spordihallis peetud 52. Tallinna Mõõga naiste epeevehklemise MK-etapi võitis itaallanna Alberta Santuccio. Finaalis alistas ta prantslanna Marie-Florence Candassamy torgetega 15:11. Kolmandad kohad said hiinlanna Mingye Zhu ning valitsev maailmameister, korealanna Sera Song.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments