Algab viies Läänemaa toidunädal

Lääne Elu

info@le.ee

Läänemaa toidunädal algas Puise Nina talus piduliku õhtusöögiga. Foto: Mihkel Puhm
Läänemaa esimene toidunädal algas 2018. aastal Puise Nina talus piduliku õhtusöögiga. Foto: Mihkel Puhm

Tänasest järgmise nädala lõpuni toimub Läänemaa toidunädal, mis tänavu kannab nime Toiduelamus.

Tänavuse toidunädala eesmärk on tuua esile Läänemaa toidu, toidutootjate ning – pakkujate kvaliteeti, mis pakub naudingut ning elamust. Lisaks erimenüüdele restoranides on rõhk eriüritustel, näiteks kontsert-õhtusöökidel ja koolitustel, mis  annavad tervikliku elamuse.

Erimenüüd Läänemaa tootjate toorainest pakuvad 18 toidukohta üle Läänemaa ja on võimalus osaleda 14 eriüritusel. Läänemaa toidunädala jooksul saab õppida traditsioonilise rukkileiva valmistamist Nõva Break leivakojas, kuulata Jan Uuspõllu stand-upi kolmekäigulise õhtusöögi saatel Roosta puhkekülas, õppida koduste pelmeenide valmistamist Kongo restoranis ja saada toiduelamus stiilses Von Gernetis.

Läänemaa toidunädalal osalevad: Kärme Küülik, Rado restoran, Müüriääre kohvik, Nõva mõisa kohvik, Noarootsi lokaal, restoran Von Gernet, Dirhami kalakohvik, Blu Holm resto, Nurme bistroo, Herman bistroo&baar, Kongo restoran, Wiigi kohvik, Aasia Villa, restoran Bergfeldt, KarjaKuus, Palivere söögituba, Roosta puhkeküla restoran, Hapsal Dietrich, Tuuru karjamõis, Nõva Break leivakoda, Hanila laulu-ja mänguselts, Hr Aleksandri kokteili- ja õlletuba ja Vormsi kraam.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Maamees külast
1 aasta tagasi

Meie oleme Tallinnast ja maksame!

Baarmen
1 aasta tagasi

Ja kui tuled restorani, maksa jootraha!
Muidu sa pole stiilne!

Rahvas rõõmustab
1 aasta tagasi

Siis saab jälle tasuta süüa, sest poest enam peale allahinnatud toidu muud osta pole võimalik ülikõrgete hindade tõttu.

See
1 aasta tagasi

ettevõtmine on tänuväärne ja tore, AGA mis värk LE toimetuses on, et inimeste nimesi meeldib väänata? Alles oli see Marta töökoja mehega, nüüd loeme pidulikult, et meil on stand-up´i tegemas keegi Ian Uuspõld. Kas hr. Uuspõld on ise ka kursis, et talle on ühe toimetuse poolt uus nimi omistatud? Päriselt ka, kas teete meelega seda, või ongi see LE toimetuse “eripära” nimesi ja õigekirja väänata? PS! sel korral on ekraanipilt olemas, et ei saa enam vaikselt ära parandada ja “vaenulikud kommentaarid” eemaldada, nagu kõik oleks algusest peale korras olnud.

Seda et
1 aasta tagasi
Reply to  See

Ekraanipildid värgid. 🤣🤣🤣 On ikka mõnel aega ja tahtmist mingi jamaga tegeleda. Tähement

Ajakirjandusel
1 aasta tagasi
Reply to  Seda et

peaks ikka mingi tase olema. Kui ei suuda/oska/taha õigekirja ja inimeste nimesi õigesti esitada, siis ollakse valel erialal. Keegi peab tähelepanu juhtima, muidu arvatakse, et kõik korras ja nii võib edasi lasta. Kirurg ei soorita (loodetavasti) supilusikaga lõikust.

Huvitav naljatilk
1 aasta tagasi
Reply to  See

Loogiline on kommentaar eemaldada, kui parandus tehtud ju! Miks peaks alles jätma ja siis lugema seda mida ei ole jääb arusaamatuks.

Pole
1 aasta tagasi

viga. Neid on palju, kellele osad asjad arusaamatuks jäävad.

imelik
1 aasta tagasi

head kraami pole olnud kunagi vaja reklaamida, selle leiavad inimesed ise üles, haapsalus on hulk toidukohti, kuhu peale ühekordset külastust enam ei lähe, reklaamigu seda nii mesimagusalt kui tahes

Seda et
1 aasta tagasi
Reply to  imelik

Kuhu siis ei lähe?

käi
1 aasta tagasi
Reply to  Seda et

reklaamitud kohad läbi, saad teada

Adminn
1 aasta tagasi
Reply to  imelik

Äkki hoopis imelikke ei oodata 😂