Galerii: Haapsalu raamatukogu on täna vallutanud külalislaenutajad

Malle-Liisa Raigla fotod

Täna on Haapsalu raamatukogus tööl külalislaenutajad.

Kell 11-14 olid raamatuid välja laenutamas Iloni Imedemaa töötajad. Kell 11 Iloni Imedemaa haridusjuht Anne Suislep, kell 12 teadur-kuraator Kadri Laur ja kell 14 Iloni Imedemaa juhataja Maarja Kõuts.

Kell 14 alustasid tund aega kestvat raamatukogu tööd Haapsalu kultuurikeskuse direktor Gülnar Murumägi ning Haapsalu ja Läänemaa muuseumide peavarahoidja Eve Otsavel.

Kell 15-16 on raamatuid laenutamas Posti 8 asuva kunstipesa omanik ja kunstikoguja Uno Leever.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
imeline
3 kuud tagasi

selline idee on nii novaatorlik, seda võiks kõikjale juurutada, näiteks haapsalu bussijuhid hakkavad mõni päev maxima kassas tööle, linnavalitsuse rahvas aga linnahoolduses tänavaid pühkima, maxima rahvas aga hambakliinikutes tegutsema, meie uus sisemine minister näitas ju eeskuju kuidas saab mingil erialal ilma eelneva kogemuseta tõsiselt tööd teha, imeline algatus