Raamatukogu sõbra tiitel tõi pisarad silma

Andra Kirna

andra@le.ee

Haapsalu linnagalerii perenaine Mare Põld oli raamatukogu sõbra tiitlist pisarateni liigutatud. Foto: Andra Kirna

Haapsalu linnagalerii perenaine Mare Põld oli raamatukogu sõbra tiitlist pisarateni liigutatud. Foto: Andra Kirna

Eesti kirjanduse päeva puhul kuulutas Haapsalu raamatukogu välja tänavuse raamatukogusõbra, andis üle kirjandusvõistluse ja kutsus külla kirjanikud.

Haapsalu raamatukogu sõbra tiitel läks sel korral samasse majja. Selle sai Haapsalu kultuurikeskuses asuva linnagalerii perenaine Mare Põld, kes on omal algatusel toonud linnagalerii külastajad ka raamatukogu näitusi vaatama. Nii on Põllu juhatusel Haapsalu raamatukokku jõudnud ka turistid. Mare Põld oli tunnustusest pisarateni liigutatud.

Haapsalu raamatukogu sõpra valiti neljandat korda, varem on raamatukogusõbraks kuulutatud Poola saatkonna avaliku ja kultuuridiplomaatia spetsialist Sławomira Borowska-Peterson, Haapsalus elav tõlkija ja mitme raamatu autor Anne Rekkaro vabatahtliku tegevuse eest lasteosakonnas ja Läänemaa ühisgümnaasiumi emakeeleõpetaja Tiina Brock, kes on teinud tihedat koostööd raamatukoguga.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments