Lääne Elu paberleht teisipäeval, 30. augustil

Lääne Elu

info@le.ee

Suvelugemise programm sai uhke finaali

Haapsalu lasteraamatukogu austas ja tänas 26. augustil tublisid lugejaid, keda oli Haapsalu linna ja Lääne maakonna peale kokku täpselt 72.

Haapsalu kutsehariduskeskus – kutsekoolist hariduskeskuseks

Haapsalu kutsehariduskeskuse (HKHK) 35 tegevusaasta sisse mahub pöördelisi hetki, mil kooli saatus on sõna otseses mõttes juuksekarva otsas rippunud.

Kullamaa koolitüdruk tuli vibuspordi maailmameistriks

Kullamaa kooli õpilane Paula-Marie Ojaver tuli Pärnumaal Jõulumäel peetud maastikuvibu maailmameistrivõistlustel oma klassis võitjaks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
En.
1 aasta tagasi

Tänane paberleht oli huvitav. Ehk avaldatakse sealsed kirjutised ka veebis aga kohe tekkis kiusatus kommenteerida hiidlase Reili Ranna artiklit Tallinn-Rohuküla raudtee kohta (lk. 2). Mida ma olen siin kogu aeg rääkinud! Maailm ei keerle vaid ümber Haapsalu nagu kohalikud tulised raudteepooldajad ja vastased arvavad. Läänemaa tegelik tõmbenumber on saared. Kes ei usu, see tuleks vägisi kolida Risti-Rohuküla maantee äärde elama (praamitransiit!). Juba nõukaajal asus hiidlase/saaresõbra hing kas saarel või Tallinnas mitte vahepeal. Või võtame Hiiumaa kiirbussid. Põhimõtteliselt ei vajaks nad ühtki vahepeatust, ka mitte Haapsalus. Meie sõnelemine siin mõjub nagu indiaanlaste lõputud kodusõjad enne valgete inimeste tulekut. Hõimusõdalased jäid kõik… Loe rohkem »