Politsei tabas Posti tänava puu murdja

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Posti tänaval murtud noor iluõunapuu. Foto Haapsalu linnavalitsus

Politsei on kindlaks teinud noormehed, kellest üks tekitas Haapsalus Tivoli atraktsiooni juures põlengu ja teine murdis Posti tänaval õunapuu.

28. juuli öösel sai politsei teate, et Rannarootsi keskuse parklas Tivoli tuuri atraktsiooni kõrval süüdati desinfitseerimisvahend. Suuremat varalist kahju põleng küll ei teinud, kuid Haapsalu piirkonnapolitseiniku Vello Vichterpali sõnul võinuks rumala peaga korda saadetud tegu ka väga kurvalt lõppeda. „Õnneks ärkas atraktsiooni juures maganud inimene üles,” ütles ta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pauk
1 aasta tagasi

Puu puuks, aga kiilakas vene pätt bresti kindlusest märatses ja räuskas järjekordselt eile õhtul kesklinnas superalko ja kaubaka vahel.

imelik
1 aasta tagasi

suhtumine, posti tn, murti puuke ja lärm missugune, aga kui omavalitsuse käsul sõidab valla/linna teel monstrum, mis mehaaniliselt teeääri puudest/võsast puhastab, mille järel vaatavad teeäärest vastu 10-ned tuhanded köndistatud, sandistatud, vigastatud puud, siis pole selles midagi koledat ja seadusvastast.

Ohjah
1 aasta tagasi
Reply to  imelik

Mis jama te kirjutate!

koluveres
1 aasta tagasi
Reply to  imelik

See on võsa mida tulebki purustada muidu varsti tee kinni kasvanud .

tahaks loota et
1 aasta tagasi

“pahad poisid” saavad avalikkusele tuttavaks ja tegu vastava karistuse. Hirmuks teistele kellel on plaanis mingi eriline etteaste enda meelest ja järelemõtlemiseks teo kordasaatjatele.

Üks
1 aasta tagasi

murrab ühe puu ja peab nii karistatud saama, teine saeb terve allee maha ja ei juhtu midagi. Kummaline maailm

kaheksakümnendate kasvandik
1 aasta tagasi

Ilselgelt on tegu alaealistega. Midagi ei tehta nendega. Mölisetakse natuke ja võibolla vanematel tuleb paarsada ära anda ja kõik. Omal ajal oli alaealiste komisjon, uurija, hirmutamine ja ka erikoolid, nii mõnigi sattus sinna ja “kadus”. Täna on need erikoolid ka juba hooldekande asutused stiilis “ära löö last” aga laps on juba karvane ja mehemõõtu, ülbe ja ennast täis. Pehmeks oleme läinud kasvatusega. Venelane kardab ainult jõudu…nii ka osad noored. Omal ajal oli keretäis see mis suunas kui sõnadest aru ei saanud. Olen oma isale nende keretäite eest tänulik. Asjaeest saadud ja mõjusid….ilmselt täna muidu istuks ka vangimajas sest ka mina… Loe rohkem »

Nimi (vabatahtlik)
1 aasta tagasi

See on hea lause: Meist kõigist on kasvanud korralikud mehed, pereisad, ärimehed.

vedur
1 aasta tagasi

Väga hea lugemine oli.Ma ei kujuta ette kuidas ma oleks andnud oma 13-14 aastasele jõmmile paar sirakat rihmaga kui ta oleks nagu sa kirjutad-Tegime kõike: varastasime, lõhkusime, peksime ja saime peksa aga saime ka karistada oma pahategude eest. Minu arust ainuke karistus sai olla tollal hirmutamine, häbistamine või taskurahast ilma jätmine. Kui laps pätiks kätte läheb ning sõpruskonda otsib, siis oli probleem selles, et teismeline soovis tähelepanu või soovis kuhugi kuuluda nagu sa kirjutasid:On tekkinud põlvkond kus vanemad on raha orjad ja lapsed lihtsalt kasvad omasoodu.Sinu põlvkonnal polnud seda imelist vidinat nutit,paljudel polnud isegi telefoni. Minu põrgulised tegid mulle tollal… Loe rohkem »

nimi
1 aasta tagasi

Karistus peaks olema selline,et meelde jääks nii poisile kui vanematele.

EI tea
1 aasta tagasi
Reply to  nimi

liberastide maailmas ei saa pätt kunagi karistatud. Ja kõik kordub

K.s
1 aasta tagasi
Reply to  EI tea

Mäletan, vanasti oli ka Haapsalus autahvel, kus tagaotsitavate pildid…nüüd, tehnikasajandil, võiks linnavalitsus üürida ntx.Tlna mnt. otsas asuval reklaamil pisut pinda ja retsidivisti pildi sinna jooksma…mõjuks, olen kindel…

Sass S
1 aasta tagasi
Reply to  EI tea

Järgmisena löövad kellegi igavusest maha !