Haapsalu jahisadamate kaikohad on välja müüdud

Elen Freivald

elen@le.ee

Raimond Ojalill pidi kaatrile kaikoha saamiseks end ootejärjekorda panema.

Raimond Ojalill pidi kaatrile kaikoha saamiseks end ootejärjekorda panema.

Inflatsioonist hoolimata on Haapsalu sadamates väikelaevade hooajalised kaikohad välja müüdud ja mitukümmend aluseomanikku on järjekorras.

„Langustrendi väikelaevade omamise puhul näha ei ole, sest sadamad on aluseid ääreni täis,” nentis teist aastat kaatriomanik, merepäästja ja Haapsalu Ehituse ABC poe juhataja Raimond Ojalill.

Ojalill on üks paljudest, kes kaatrikoha saamiseks end järjekorda pannud. Mullu suvel ootas tema kaater külaliskai ääres mitu nädalat kohta, kuni Suur-Holmi ja Veskiviigi sadama kapten Valdo Kivi ühel päeval märku andis, et üks sildumiskoht on vabanenud. „Eelmise navigatsioonihooaja lõpus andsin sadamakaptenile teada, et olen ka tuleval aastal tulemas, ja broneerisin koha ära,” ütles Ojalill.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Uskmatu-Toomas
2 aastat tagasi

Jõukuse kasvuga suureneb ka väikelaevade arv millest suur osa on firmade arvel st.käimaksuvaba kütus,hooldus ja remont.Elu on lill !

haapsalus
2 aastat tagasi

piisaks ühest kaatrist, näiteks kallist marist, need kai küljes kevadest sügiseni hulpivad alused on rohkem teiste ees eputamiseks

Nojah
2 aastat tagasi
Reply to  haapsalus

teiste ees eputamiseks? Sellepärast ostan kaatri, et saaks eputada? Mida jaburdust.

Viidikas
2 aastat tagasi

Kuna Haapsalu on ilus linn ja turvaline sadam,siis kaikohad pärandadakse isalt pojale. Vaja oleks vähemalt 100 kohta veel….