Epistel lisaeelarvest ja alatuse tagamaast

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Armas rahvas!

Küllap rõõmustas paljusid Loojanguvalitsuse räpases koosseisus tegutseva endise peaministri Jüri Ratase ettepanek maksta riigi poolt ühekordse toetusena 50 eurot lisaraha kõikidele pensionäridele ja peredele iga lapse kohta. See peaks tema arust olema abiks praeguse metsiku hinnatõusuga toimetulemisel, sest kas pole tõsi, et kümned tuhanded eesti koolilapsed ei saa enam õhtul koduülesandeid teha, sest pime on, aga lampi põlema panna ei saa, sest elekter maksab nii palju. Samuti on toit läinud nii kalliks, et kui enne jaksas pensionär omale klimbisuppi keeta normaalselt, piimaga, siis nüüd peab ta paraku piima supi seest välja jätma ja keetma klimpe vaid soolases vees.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Punaorav
1 aasta tagasi

Refi propagandist ei ole võimeline riigi majandusest ja sotsiaalsfäärist aru saama, siis ilgub oma LE tasemel.

seda
1 aasta tagasi

pole olemas, need on lihtsalt teie luulud, valitsus hoolib, peitke oma mure maski taha ja mõelge , mida kõike peavad kannatama hoopis omasoolised, majandusimmmigrandid, boldid ja voldid, ainult nendele toetudes jõuame me 5 rikkama hulka, tervislik toitumine igati tervitatav ja ka päikest on juba piisavalt palju, et oma d-vitamiini varusid täiendada täitsa tasuta

Uskmatu-Toomas
1 aasta tagasi

Ajame selle kõik sõja kaela ja hakkab palju kergem !

krõmpsluu
1 aasta tagasi
Reply to  Uskmatu-Toomas

Ja seda annab veel pikalt teha,1980 olid Siberis kauplused toiduainetest lagedad ja põhjendati,et meil oli ju 35 aastat tagasi suur sõda.