Epistel poliitikute tühistamisest ja ebasoovitavast tõerääkimisest

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Armas rahvas!

Universumis on seatud asjad nii, et tõde tõuseb ja vale vajub. Sellepärast peaksime alati hoidma nende poole, kes räägivad tõtt, olgugi see ebamugav kuulda või mingugi see tõde vastuollu peavoolumeedia mahhinatsioonidega. Liiga kaldu on meie ühiskond mugavate valede uskumise poole!

Veelgi enam, peavoolumeedia eestvõttel on alanud tõele truuks jäänud, põhimõttekindlate poliitikute üleilmne tagakiusamine. Hea küll, valitsevate erakondade luti otsas rippuvate meediaväljaannete puhul polegi põhjust midagi muud eeldada.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kontorirott
1 aasta tagasi

Lugupeetud nn. Katarine

Universumis on asjad täiesti käest ära! Vanasti asusid nn. tõekuulutajad külapoe esikus. Tõde võib kuulutada, aga see ei tohiks häirida tavalisi meediatarbijaid. Juhul kui sinu kirjatükki süüvida võib ridade vahelt välja lugeda järgmist;
Kõik inimesed, kes vähegi normaalse lastetoaga, on korruptandid.
Leian, et enne kui keegi tõde kuulutama hakkab, võiks ta 10 x sisse hingata ja mõistlikke ettepanekutega olukorra lahendamisel kaasa aidata.

Einomuidugi
1 aasta tagasi
Reply to  Kontorirott

Kaasa aidata, oi tõesti, nii tore. Maailm on nii sõbralik, kõik tahavad sinu asjalikke ettepanekuid kuulda võtta. Te vist ei saa üldse pihta mis toimub tegelikult?

Neh
1 aasta tagasi
Reply to  Kontorirott

Sinu kommentaar näitab väga hästi miks kommunism kokku kukub. Kõik täie aruga inimesed on külapoe joodikud ja kõik psüühikahäiretega röökijad on normaalse lastetoaga. Tulemuseks on see et Teil pole mitte kedagi kelle IQ oleks üle Greta Thunbergi ning sellepärast vabaneb terve maailm kommunisnist . Myanmari ja Afganistani mässulistega alates ning USA ja ELi vastupanuliikumistega lõpetades. Sekka veel India Hiina Iraan ja loomulikult venelased. Ma ei suuda siiamaani uskuda et Putjal Ukrainas nii labased trikid õnneks läksid. Suvaline sõjakooli kadett oleks pidanud Putja plaani hiljemalt 48 tundi peale algust läbi hammustama.

Uskmatu-Toomas
1 aasta tagasi

“Universumis on seatud asjad nii” ? Meil on aga tõde see mida valge isa ees ütleb ! Keegi ei püüagi oma enese peaga mõelda ja elu on lill !

K.s
1 aasta tagasi
Reply to  Uskmatu-Toomas

mitte Valge Isa vaid reformiroju kajakallas on see meie tõekuulutaja…

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi
Reply to  K.s

Teie vanematest on kahju!

pole
1 aasta tagasi

paha kui sul on kümne milli vanem