Daire Kaup: minu Prantsuse köök

Daire Kaup. Foto: erakogu

Daire Kaup. Foto: erakogu

Kastmed ja knellid – Prantsuse köögi pärlid

Esimene töönädal Prantsusmaal on olnud karm. 15tunnised päevad ei lase kehal taastuda, ka mõistus tõrgub detailide arvu ja järjekorda meelde jätmast.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kuido
2 aastat tagasi

Varsti sööb pelmeene 3 x päevas… 😍

Nojah
2 aastat tagasi

Teenis leiba toidufotograafina 14 tundi päevas? Ega see kes on netis läbinud tootefotograafi kursuse,pole veel mingi fotograaf, vaid kursuse läbinu.