Uman ootab abisaadetisena õhuhäiresireene

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Peale 12 tundi ootamist Poola-Ukraina piiril ja 600km läbimist Ukraina maanteedel on abisaadetis sõpruslinna Umani jõudnud. Foto: erakogu

Peale 12 tundi ootamist Poola-Ukraina piiril ja 600km läbimist Ukraina maanteedel on abisaadetis sõpruslinna Umani jõudnud. Foto: erakogu

Neljapäeval jõudis Haapsalu Rotary klubi kingitud kiirabiauto koos haapsallaste abisaadetisega sõpruslinna Umani Ukrainas.

Poola–Ukraina piiripunktis Krakovetsis tuli saadetisel ületamisjärjekorras oodata 12 tundi, sellele järgnes 600 kilomeetri pikkune sõit Umani.

„Oleme väga tänulikud, eile [neljapäeval] saime suurepärase auto ja abisaadetise kätte,” ütles Umani linnapea Iryna Pletnyova eile Lääne Elule.

Linnapea sõnul on saadetisest linnale palju abi. „Olen tänulik, et sellises kurvas olukorras ei jätnud te meid üksi. Me ei unusta seda kunagi! Annaks jumal, et saaksime teid omakorda vääriliselt tänada, võtta teid vastu meie linnas. Kui sõda lõpeb, ootame teid külla!” ütles Pletnyova.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mis
2 aastat tagasi

Mingi fänn kustutab siin täiega inimeste kommentaare. Hommikul oli neid palju rohkem. Ukraina sõjast nii vaimustuses vist. Võrdne venemaa meediaga juba, arvamused sõja teemadel keelatud, ainult loe mida ette antakse.

Juku
2 aastat tagasi

Pole omalgi….

Härra Õ
2 aastat tagasi

Kas Haapsalul endal on ka ikka sireenid olemas?

Ettepanek
2 aastat tagasi
Reply to  Härra Õ

linnavalitsus võiks välja kolida ja pagulastele maja vabastada!