Nõva saab pakiautomaadi

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Nõva saab pakiautomaadi. Foto: erakogu

Nõva osavald saab kauaoodatud pakiautomaadi, mis paigaldatakse koolimaja ja poe vahelise parkimisplatsi serva.

Nõva osavallavanema kohusetäitja Aivi Heinleht kinnitas Lääne Elule, et tuleb pisemat sorti, 2,5 m pikkune pakisein – saab tellida ja ka saata. „Kevadel peaksime ta saama. Kuud veel ei tea,” ütles Heinleht.

Nõva elanikud on pakiautomaati oodanud aastaid. Kohapeal on küll postipunkt, aga sinna e-poodidest kaupa tellida ei saa. „Meie inimesed on käinud pakkide järel 50 km kaugusel Keilas ja Haapsalus,” ütles Heinleht.

Seni põhjendaski Eesti Post Heinlehe sõnul, et Nõvale pole pakiautomaati vaja, sest elanikke on vähe ja postipunkti tuleb vähe pakke. Nüüd otsustati siiski automaat panna. „Meie kaugust arvestades. Ja et maainimeste pakid ummistavad linnainimeste automaadid ära,” ütles Heinleht.

Eesti Post saab Lääne-Nigula vallavolikogu otsusega 3,5 m² maad tasuta kasutada, siis saab sõlmida lepingu ja automaat pannakse paika. Heinleht ütles, et postipunkt tegutseb edasi, seda kinni ei panda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
WOW!
2 aastat tagasi

Nagu niuhti üks kultuuriobjekt jälle juures!

WOW!
2 aastat tagasi
Reply to  WOW!

Lähen sinna kohe homme ekskursioonile!

Kõva!
2 aastat tagasi
Reply to  WOW!

Ise kommenteerin, ise laigin.. WOW!

Jass
2 aastat tagasi

Supper. Saan oma pakid nüüd ligemalt kätte