Haapsalu korvpallurid kaotasid ühe punktiga

Elen Freivald

elen@le.ee

Haapsalu sai napi kaotuse. Foto: Tiit Treimann

Haapsalu sai napi kaotuse. Foto: Tiit Treimann

Laupäeval peeti Haapsalu Wiedemanni spordihoones Saku II liiga mäng, kus Tartu Ülikool / Terminal Oil alistas Haapsalu meeskonna ühe punktiga.

Veel enne kodumängu ütles Haapsalu võistkonna kapten Mikk Päeske, et laupäeval ei lepi meeskond millegi muu kui võiduga. „Mehed pingutavad ja panustavad trennides meeskonna heaks kõvasti,“ ütles ta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lääne Kalur
2 aastat tagasi

Vabavisked tuleb vähemalt 75 % ära panna, muidu pole teil mingit varianti edasi saada. Kahjuks ka söödu ja põrgatusoskus on kesine. Tuleks siiski panustada rohkem noortele ( spordikool ) sest need 30+ enam paremaks ei lähe.

vabaviskaja
2 aastat tagasi
Reply to  Lääne Kalur

Olen sinuga nõus. Meie korvpallil peaks olema ka mingi siht – kas loksuda ja jäädagi loksuma sellesse liigasse, kus täna ollakse või on ka mingi suurem ja tõsisem eesmärk. Meie võistkonnas on täna nii noori, kui vanu, aga millegipärast jooksutab meie treener just vanasid hingetuks nooremate koosseisudega mängivate vastasvõistkondade vastu. Kust kohast meie noormängijad neid kogemusi siis saavadki, kui nad mängult-mängule pingipoisteks jäänud on.