Riisalu: Lääne-Nigula peab muutuma atraktiivseks omavalitsuseks

Lääne Elu

info@le.ee

Lääne-Nigula vallavanem Aivar Riisalu. Foto: Urmas Lauri
Lääne-Nigula vallavanem Aivar Riisalu. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula vallavanema Aivar Riisalu eesmärk on muuta vald tuntuks, kirjutas Postimees.

„Minu suur eesmärk on, et kui ma ütlen, et olen Lääne-Nigula vallavanem, siis iga teine minu tuttav ei küsi, kus see on,” rääkis Riisalu. Ta selgitas, et Lääne-Nigula peab muutuma atraktiivseks omavalitsuseks, mis on teada ning tuntud selle poolest, et siin tehakse asju, mida on võimalik kadestada.

Riisalu juhtis tähelepanu, et viimane suur meediasse jõudnud vaidlus Noarootsi jäätee üle paneb mõtlema, et võiks ehitada kahe kilomeetrise tammi läbi mere, kus võiks olla isegi tehissaar, kus on kohvikud, paadisillad ja muud vaba aja veetmise võimalused. „Ma isegi tean, kust materjali saab. Kuna Haapsalu raudteetamm tuleb üles võtta, paneme selle raudteetammi sinna merre, teeme sinna tehissaare, surfiinimesed saavad tulla ja kes iganes. Üli äge saab.”

Positiivsena tõi Riisalu Postimehe loos välja selle, et igas piirkonnas on alles kool ja nii see peaks ka jääma.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lääne-nigula
2 aastat tagasi

Äkki hoopis tunneli ja otse raudteejaama ja edasi…!

Ats
2 aastat tagasi

Mis asi see on nüüd?! Kas väga ebaõnnestunud sisukokkuvõte Postimehest või pahatahtlik soov,näitada vallavanemat täieliku idioodina?
Noarootsi püsiühendusest on unistatud,räägitud,isegi projekte tehtud vähemalt 50 aastat. Kas tõesti,aastal 2022, tuleb keegi ja käib selle välja oma innovaatilise ja ägeda ideena?! Ta teab isegi,kust materjali saada. Sellises esitluses ta aga ei tea,etHaapsalu raudtee taastatakse.
Väga veider kirjatükk.

Põliselanik
2 aastat tagasi
Reply to  Ats

Tegelikult ei ole see 50-ne aastane idee vaid püsiühendusest räägiti juba Wabariigi ajal (seda siis sillana tehtuna). Siis tuli sõda vahele ja projekt jäi pooleli (õnneks muidugi) Oleks püsiühendus okupatsiooni ajal tehtud siis poleks praegust puutumatut keskkonda enam järgi kuna kogu idakultuura mass saanuks vabalt otse üle taga lahe. See selleks, aga et vana raudtee põhi tassida taga lahte ja sellest tamm ja saar ehitada on ikka ära joonud ajudega inimese sünnitis. Nimelt on see vana raudtee materjal üks mürgisem pinnas üldse, mis on läbi imbunud igasugu õlidest ja kemikaalidest mis on vedurite ja vagunite pealt ja alt maha sattunud… Loe rohkem »

Aime Kullamaalt
2 aastat tagasi

Äkki teeks siis midagi kasulikku!
Praegu kestab inimeste ja ajude väljavool 🙁