Läänemaale lisandus rekordiliselt 125 koroonaviirusega nakatunut

Lääne Elu

info@le.ee

Koroona kiirtest. Foto: Pixabay
Koroona kiirtest. Foto: Pixabay

Eestis analüüsiti viimase ööpäeva jooksul 12 035 testitulemust, millest 5040 osutus positiivseks. Läänemaal testiti 261 inimest, kellest 125 osutus positiivseks.

Haigestumine 100 tuhande elaniku kohta on hetkel Läänemaal kõrgeim – 4177. Läänemaale järgneb Harju maakond – 3876, Tartu maakond – 3651.

Hommikuse seisuga on haiglas 321 koroonaviirusega nakatunud patsienti, kellest 225 vajab haiglaravi raskeloomulise COVID-19 tõttu, nendest omakorda 175 ehk 78% on vaktsineerimata ja 50 ehk 22% on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 31 uut haigusjuhtu. Suri kolm koroonaviirusega nakatunud inimest, kellest üks oli vaktsineerimata: 64-aastane mees, 77-aastane naine ja 79-aastane naine.

Viimase 7 päeva jooksul on 100 000 täielikult vaktsineeritud elaniku kohta nakatunud keskmiselt 228,2 vaktsineeritud inimest päevas ja 100 000 vaktsineerimata inimese kohta nakatunud keskmiselt 375,5 vaktsineerimata inimest päevas.

Ööpäeva jooksul manustati 1004 vaktsiinidoosi, neist uusi vaktsineerimisi alustati 124. Tänahommikuse seisuga on lisa- või tõhustusdoosi saanud 364 447 inimest. Kogu Eesti elanikkonna hõlmatus kahe vaktsiinidoosiga on 62,2%.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Muff
2 aastat tagasi

Haapsalus nt ei suunata täielikult vaktsineeritud ja tõhustusdoosi saanud mittetöötavat pensionäri, kes on saanud kiirtestiga positiivse tulemuse, PCR testile. Kästakse ainult nädal kodus olla. Nii et tegelikult on nakatunuid rohkemgi.

Pluuto
2 aastat tagasi

Mis mõte on vaksida kui viirus ei kao vaid kasvab nakatanute arv ? Kas võiks juba otsida ravimeid covidile, apteegist saadavaid ja igale koju kappi. Aevastad- ahaa!ja võtad tableti!
Vakside raha eest ravimeid?

Hea Okkupant
2 aastat tagasi
Reply to  Pluuto

see vaktsiin covid-19 vastu, mida enam pole : covid on mutantviirus ja kaks aastat tagasi oli täiesti erinev viirus, kuid nad torkavad jätkuvalt nagu lollid lollidele, ainult et ülirikkad inimesed on nende kahe aasta jooksul muutunud kaks korda rikkamaks.
Aga lollid jätkavad vaktsineerimist, nad tahavad elada igavesti

ilmselt
2 aastat tagasi
Reply to  Pluuto

ravimiga peab veel venitama, ravimifirmad tahavad veel vaktsiinide eest suurt raha saada……seal keerlevad ju suuremad rahad kui relvaäris…..üks arst kord mainis mulle seda.

Huvitav
2 aastat tagasi
Reply to  ilmselt

Seal pole mingeid salajasi arstide mainimisi vajagi. Puhaskasumite info on avalikult saadaval kõigile. Moderna kasum möödunud aastal oli üle miljardi, kui mitte rohkem isegi.

Pook
2 aastat tagasi

Suure eduseisuga juhib Navix, kus poolsada nägu kodus pikutavad. Meie poistel siiani kigil näidud negatiivsed, sest vaktsineerime igapäevaselt 40-se ja veel kangema vaktsiiniga.

Martin
2 aastat tagasi
Reply to  Pook

ahah