Torm jättis Läänemaa puutumata

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Urmas Lauri fotod

Esmaspäevaks ennustatud torm Läänemaal suuremat pahandust ei teinud.

„Väga rahulik on olnud,” ütles Haapsalu operatiivkorrapidaja Janno Osa esmaspäeva õhtul. Tema sõnul said päästjad teateid üksikutest teele langenud puudest. „Piirsalus oli midagi, Vormsil ja Haapsalus,” lisas ta.

Imatra Elektri võrguteenuste juhi Kaupo Kuurbergi sõnul oli esmaspäeva keskpäevaks elektriliinile langenud puu tõttu Läänemaal üks elektrikatkestus. „Noarootsis Pürksis Tahuküla pool oli piirkond umbes tund aega vooluta,“ ütles Kuurberg.

Tugeva tuule tõttu oli häiritud praamiühendus Hiiumaaga. Tormi tõttu tühistati kaks reisi nii Rohukülast kui ka Heltermaalt. Kella 10 paiku seisma jäänud praamiliiklus taastus kell 15.30.

Vormsi praamiliikluses häireid ei olnud.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments