Keskerakond loodab suuremad energiatoetused läbi suruda

Keskerakonna esimees Jüri Ratas. Foto: Malle-Liisa Raigla

Keskerakonna esimees Jüri Ratas. Foto: Malle-Liisa Raigla

Neljapäeval ja reedel arutasid riigikogu Keskerakonna fraktsioon ja ministrid Haapsalus erakonna edasisi plaane, peamine kõneaine oli senisest suuremad energiatoetused.

„Kõige tähtsam oli võimalikult kiiresti välja tulla energiaturu kompensatsioonimeetmetega nii eratarbijale kui ka ettevõtetele,“ ütles fraktsiooni esimees Jaanus Karilaid. „Jätkame partneriga arutelusid. Oleme isegi palju aega kaotanud.“

Karilaid lootis, et järgmise nädala alguses saadakse Reformierakonnaga kokku ja saavutatakse kokkulepe.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
16 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
valetajad
2 aastat tagasi

Mina küll ei usu, et siin riigis midagi muutub. Sõbranna tuli Soomest ja ütles, et seal pole mingit hullu energiakulude tõusu. Ja asi on ka selles, et korterikütet keegi ei hakkagi kompenseerima!!!

Kummaline maailm
2 aastat tagasi

Asjatundjate arvates on Euroopa energiakriisi üks peamiseid põhjuseid Putini hübriidsõda Lääne vastu. Sellele lisada veel rohepööre ning tulemust näemegi oma arvetel.

anonüümne
2 aastat tagasi

Kallis Eesti rahvas,võta end kokku ja tee päev rõõmsaks,heledaks,valgusküllaseks,sest elu on rõõmuks antud.

rattast välja
2 aastat tagasi

Ülikond ülikonnaks. Tuule tugevust saab tavainimene tuule suunda teades ise reguleerida. Algul väike segadus koristamise eel, seejärel korras! Vaimne pimedus viib ka voolu võrgust, kui ei teata elektrisüsteemi toimimise mehhanismist, mis leiutati ammu enne meid. See on demokraatia eksponeerimine!Rahvas peab olema julgelt nähtav, hoolimata ilmast.

toetan
2 aastat tagasi

valimistel seda erakonda, kes vähem või mitte üldse varastab, kes ei valeta.

Arvamus
2 aastat tagasi

Pealkirja lugedes tekib umbes selline tunne nagu kesikud istuksid opositsioonis.

Pildil on maffiapealik
2 aastat tagasi

Kahel korral kriminaalkuriteos süüdi mõistetud Keskerakond on põhimõtteliselt kuritegelik ühendus- nagu maffia, ja selle jõugu juht on maffia-pealik. Seega on kummaline, kuidas saab meie riigi parlamendi esimeheks olla maffiajõugu pealik!?
Lisaks on praegu käsil uurimine Keskerakonna suhtes kolmandas kriminaalkuriteos, mis seotud Porto Franco miljonilise altkäemaksu afääriga.

Liisa
2 aastat tagasi

5 rikkama elanikkonnaga Riigi hulka Jewropas… Kindlalt edasi!!!nach Moskau

Heinz
2 aastat tagasi

Kas see riik on jätkusuutlik, kui raha lihtsalt laiali jagatakse? Täna jagatakse sajad miljonid, homme sajad miljonid, summana juba hiljem miljardid. Aga kus on konkreetsed ettepanekud ja ajakava, kuidas elektrihind kontrolli alla saada? Mõistusest jääb puudu? Pange, siis oma ametid maha ja loobuge riigikogu mandaadist.

Kummaline maailm
2 aastat tagasi
Reply to  Heinz

Energia, sh elekter, on kallis kogu Euroopas. Nt Prantsusmaal on täna keskmine hind 261 € MW/h, UK-s 329 ja meil 104. Kuidas väikeriigi valitsus peaks seda probleemi (kiirelt) lahendama?

see
2 aastat tagasi

mis bideriidses jevroopas toimub , meid ei huvita, nad on meid sajandeid röövinud ja kurnanud, me peame elama oma elu

Kummaline maailm
2 aastat tagasi
Reply to  see

Isoleerida end muust maailmast nagu Põhja-Korea ei ole meie jaoks lahendus.

keegi
2 aastat tagasi

ei isoleeri, aga lasta endid võõrastest huvidest pidevalt põlvili suruda, pole eestlase loomuses kunagi olnud, ajalugu näitab, et olema kõigi meie okupantidega toime tulnud ja eestlasteks jäänud

olen
2 aastat tagasi

tule taevas appi
Kõik trumbid 200-le!!??

krõmpsluu
2 aastat tagasi
Reply to  olen

Saame kallase asemele kallase,kanala asemele kanala ja vireleme edasi.