Lihula maantee remont lükkub edasi

Metsa tänav. Foto: Malle-Liisa Raigla

Metsa tänav. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu eelarvestrateegia kinnitamisel tegi eelarve- ja rahanduskomisjoni esimees Mati Hunt reedel haapsalu linnavolikogus ettepaneku lükata Lihula maantee remont edasi ja remontida 2023. aastal Metsa tänav.

Hunt põhjendas, et kuna samast meetmest saab raha taotleda nii Lihula maantee kui ka Metsa tänava remontiks, oli tema sõnul komisjoni üksmeelne soov teha esmalt lõpuni korda Metsa tänav.

Sama kinnitas volikogule ka linnapea Urmas Sukles. „Riik toetab igal aastal ühte projekti. Mõttekas ja loogiline on teha Metsa tänav enne valmis,” ütles Sukles. „Lihula maanteed on vaja remontida, aga see pole nii hädapärane.”

Nii lähebki t8uleval aastal esimesena läheb remonti Metsa tänav ja aasta hiljem Lihula maantee. Mõlema tee jaoks plaanib linn riigilt küsida miljon eurot, millele lisandub omaosalusena vähemalt 320 000 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
üldse ei alga
2 aastat tagasi

Millal see remont siis ikkagi algab? Järgmisel aastal? Aastal 2023? Või Haapsalus jääb aasta 2022 üldse vahele? Pole aastat, pole ka remondivajadust.

Kaka Mannus
2 aastat tagasi

Oravanärud tõmbasid kriipsu peale ka teede ehitusele ja remondile, isegi peldikud ja prügikastid võetakse ära!…mis siin rääkida veel mingist külavaheteest!

Härra Õ
2 aastat tagasi

Kirjavigadega pole siin tõesti tagasi hoitud. Ajalehtedes võiks olla selline asi pigem harv juhus.

Ats
2 aastat tagasi

Jällegi väga hea otsus! Metsa tänav ongi kahlaselt lai,selle saaks hulga kitsamaks ehitada. Ehk saaks isegi ühesuunaliseks,palun! 😅

Antsuke
2 aastat tagasi

Ja loomulikult kõik mis sillast pärnu poole jääb, sellest suva, ja no raudtee tänav ei kannata ammu enam kriitikat… aga vaatame mis siis järgmisteks valimisteks kokku lubatakse..

Kuli
2 aastat tagasi

Hunt ise ju elab remontimata lõigul. Loomulikult tahaks koju saada nii, et hambaid suust välja ei raputa.

Pensionär
2 aastat tagasi

„Riik toetab igal aastal ühte projekti. Mõttekas ja loogiline on teha Metsa tänav enne valmis,” ütles Sukles. – kulla kõlupea riik ei toeta siin küll mitte midagi, riik röövib siin 68% maksukoormusega rahva paljaks ja siis valatakse see metsatänava asfaltisse mitte ei kasutata kogukonna arenduks. Pensionäridel pole enam raha et elektri arvetki maksta, nemad hakkavad tänavaid remontima.

Noor penskar
2 aastat tagasi
Reply to  Pensionär

Mina penskarina ei irise,vägagi palju on linnas tehtud.

juku
2 aastat tagasi
Reply to  Pensionär

Teie olite vist tööpõlgur vene ajal.

no muidugi
2 aastat tagasi

metsa tn. liigub 1ooo autot tunnis , Lihula mnt. ainult mõningad

Jaaah
2 aastat tagasi
Reply to  no muidugi

Eks ikka häda jälle

Pamp
2 aastat tagasi
Reply to  no muidugi

Metsa tänav linna peatänavaks!

Arvos
2 aastat tagasi
Reply to  no muidugi

Majaesine peaks olema siiski viisakas, mitte puukuuri tagune.